Home PageLady vintage

Lady Vintage

Prachtige jurken, speciaal voor jou ontworpen!

De schitterende jurken van Lady Vintage hebben een knipoog naar de jaren vijftig. De jurken zijn kleurig, sexy en vrouwelijk. Je voelt je als een ster, weggelopen uit een fifties movie. Ge-wel-dig. En deze übervrouwelijke jurken van Lady Vintage kun je gewoon kopen, online of in de lounge boutique, bij Ditha Bonita in Almere.

 

 • De kleding van Lady vintage is verkrijgbaar vanaf € 49,-
 • Speciaal voor de vollere dames is een plus size lijn: Lady Voluptuous
 • Gratis verzending vanaf € 50,-

Lady Vintage kopen

 • lady-vintage_black-and-grey-rose-floral-collage-tea-dress_fifties_jurkje_retro_new-vintage_dithabonita_almere_aw16teablackgreyroseborder_e_klein

  Lady Vintage Black and Grey Rose Tea dress

   74,95
 • lady-vintage_teal-green-butterfly-isabella-dress_fifties_jurkje_retro_new-vintage_dithabonita_almere_aw16isabellatealbutterfly_a_klein

  Lady Vintage Teal Green Butterfly Isabella Dress

   74,95
 • lady-vintage_nightshade-tea-dress_fifties_jurkje_retro_new-vintage_dithabonita_almere_aw16teanightshade_a_klein

  Nightshade tea dress

   74,95
 • lady-vintage_taupe-floral-tea-dress_fifties_jurkje_new-vintage_retro_dithabonita_almere_aw16teataupefloral_a_klein

  Taupe Floral tea dress

   74,95
 • Sale! ladyvintage_dithabonita_fifties_dress_jurkje_retro_new-vintage_japanise_floral_hepburn_aw16hepwinejap_a_klein

  Japanese Floral on Wine Hepburn Dress

   74,95  55,00
 • Lady-Vintage_fifties_dress_jurkje_newvintage_dithabonita_winkel_almere_retro_Charlotte-dress-purple-butterfly_SS16CHARpurplebutterfly_A

  Lady Vintage Purple butterfly dress

   74,95
 • Lady-Vintage_fifties_jurkje_newvintage_Tea-dress-teal-rose-floral-collage_dithabonita_winkel_almere_SS16ISABELLAwhitefloral_A

  Lady Vintage Tea floral blue dress

   74,95
 • Lady-Vintage_fifties_jurkje_newvintage_retro_Isabella-dress_black-polkadot_dithabonita_winkel_almere_AW13isabellapolka-01

  Lady Vintage Black polka dot Isabella dress

   74,95
 • Lady-Vintage_fifties_jurkje_newvintage_Isabella-dress-white-blossom-floral_dithabonita_winkel_almere_SS16ISABELLAwhitefloral_A

  Lady Vintage Isabella dress White Blossom Floral

   74,95
 • LadyVLondon_New-vintage_retro_dress_jurkje_fifties_Madison-dress_dithabonita_MADISONantiquekey_A

  Lady Vintage antique key Madison dress

   74,00
 • LadyVintageLondon_new-vintage_retro_fifties_jurkje_dress_dithabonita_CHARcherrycream_B

  Lady Vintage cream cherry Charlotte dress

   74,95
 • LadyVLondon_Isabella_cherry_on_black_Dithabonita_winkel_fifties_retro_ISABELLAcherryblack_A

  Lady Vintage Cherry Print on Black Isabella Dress

   74,95
 • Sale! LadyVintage_jurkje_fifties_Lyradress_dithabonita_oxblood_AW15LYRAoxbloodfull

  Lady Vintage Oxblood Lyra Dress

   79,00  47,50
 • Sale! LadyVintage_Lyra_Mustard_DithaBonita_dress_jurkje_fifties_mosterd_geel_AW15LYRAmustard_2

  Lady Vintage Mustard Lyra dress

   79,00  47,50
 • Sale! LadyVintage_jurkje_fifties_Lyradress_dithabonita_grape_AW15LYRAgrape

  Lady Vintage Grape Lyra dress

   79,00  47,50
 • Sale! LadyVintage_jurkje_Royal_Blue_Lyra_dress_fifties_dithabonita_AW15LYRAroyal

  Lady Vintage Royal Blue Lyra Dress

   79,00  47,50
 • LadyVintage_dithabonita_fifties_jurkje_paars_teadress_AW15TEAmagentashades_lv

  Lady V Magenta Shades tea dress

   74,00
 • Placeholder

  Lady V Pink Rose Floral Pleated Jive Skirt

   49,00
 • Sale! LadyVintage_voluptuous_grote_maten_zwart-wit_dithabonita_SS15medusalace_front

  Lady Vintage Medusalace Black and White

   59,00  45,00
 • Sale! Lady-Vintage_fifties_dress_voluptuous_dithabonita_SS15cosettelilacrose

  Lady Voluptuous Cosette Dress

   79,00  55,00
 • Lady_Vintage_fifties_jurk_dithabonita_SS15swingduckegg

  Lady Vintage Duck Egg Floral Swing Dress

   74,00
 • Sale! Lady_Vintage_fifties_jurkje_dithabonita_SS15HEPnewblack

  Lady Vintage New Vintage Black Floral Hepburn Dress

   74,00  55,00

De collectie van Lady Vintage: voel je op en top vrouw
De jurkjes van Lady Vintage zijn voor het overgrote deel gemaakt van katoen en een klein deel van polyester. Door de weefwijze die men gebruikt, veroorzaakt dit soort polyester geen zweetfestijn. Wat opvalt aan de jurkjes van die tijd zijn de (wespen)taille, de wijde cirkelrokken (A-lijn) waaronder je een petticoat kunt dragen en veel aandacht (accent) voor de boezem. Veel van de jurkjes hebben een ceintuur om de taille nog meer te benadrukken. Met een jurkje van Lady Vintage of London of Lady Voluptuous voel je je op en top vrouw!

Plussize lijn Lady Voluptuous
Belangrijkste kenmerk van vijftiger jaren mode is dat élke vrouw de mogelijkheid heeft te stralen in een mooie jurk. Elke leeftijd en wat voor maat of figuur je ook hebt. Speciaal voor de curvy ladies heeft Lady Vintage een prachtige plus size line: Lady Voluptuous. Dit vintage kledinglabel produceren ze, in Londen, in samenwerking met Georgina Horne, blogSter van Fuller Figure Fuller Bust.

Zwierig en kleurrijk
De jurkjes van Lady Vintage zijn zwierig en kleurrijk. En draag je er een mooie petticoat onder, dan word je helemaal teruggeworpen in de tijd. Na de sobere tijd van de Tweede Wereldoorlog, snakten de mensen naar meer kleur en uitbundiger stoffen. In de tweede helft van de jaren vijftig kwamen de luxere materialen weer terug in het modebeeld. Hoewel er nog veel stoffen in effen kleuren waren, werden bloemenpatronen en stippen (polka dots) immens populair.

Ruime keuze en eerlijk geproduceerd
Wij zijn blij met dit mooie new vintage merk. Hierdoor kunnen we jou mooie en betaalbare retro geïnspireerde jurkjes leveren!  Het is ook fijn te weten dat een jurkje van Lady Vintage niet alleen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard maar ook nog eens eerlijk is geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu.

 

De geschiedenis van Lady Vintage: hoe is het ontstaan?

Alle ontwerpen van Lady V, ook wel Lady Vintage, komen uit de koker van de Engelse Victoria en haar man Sergio. Dit ontwerpersechtpaar komt uit een lange lijn van textielontwerpers en -fabrikanten. Het leek dan ook voor de hand liggend dat ook zij de textielindustrie zouden ingaan. Maar dan wel met heel speciale ontwerpen.

Betaalbare klassiekers
Victoria en Sergio hebben een ideaal: betaalbare jurken creëren met een classy snit. En dan niet zomaar classy, maar van een vlot, vrolijk en vrouwelijk tijdperk: de vijftiger jaren! Van een kwaliteit waar je WAUW tegen zegt! Victoria gaat voor adembenemend, origineel en begeerlijk. De prints moeten iets met je doen. Zodra je een jurkje van Lady Vintage aantrekt, voel je jezelf sexy en aantrekkelijk. Je straalt en voelt je on top of the world.

Lady Vintage: made in London
Alle jurkjes worden ‘in eigen huis’ ontworpen. Victoria en Sergio geloven in een hoge kwaliteit, een ethische werkwijze, eerlijk loon voor arbeiders en goede arbeidsomstandigheden. Dat zochten en vonden ze dicht bij huis: hartje Londen. Dit is tot op de dag van vandaag de plek waar alle kledingstukken met veel liefde worden geproduceerd. Het succesvolle duo draagt de Britse kledingindustrie en de Britse arbeiders een warm hart toe. Door de fabricage in zijn geheel in Engeland te laten plaatsvinden, dragen ze ook daadwerkelijk een steentje bij aan een florerende Britse textielindustrie. Ze zijn er trots op dat alle jurkjes van Lady Vintage in Londen worden gemaakt en dat ze veel mensen aan werk helpen en houden. Het is een mooie gedachte dat dit echtpaar de Britse economie steunt, vooral in de huidige, niet zo makkelijke tijd.

Pioniers
Victoria en Sergio hebben direct contact met de mensen die voor hen werken en kunnen de kwaliteitscontrole zelf uitvoeren. Gezien hun perfectionisme, betekent dit dat de kwaliteit erg hoog is. Nieuwe modellen kunnen ze snel introduceren en populaire jurkjes van Lady Vintage zijn op deze manier sneller weer ‘op voorraad’.  Win-win aan alle kanten. Daarmee zijn zij echte pioniers in de branche.

Veilig online kopen en betalen

Om de aankoop van jouw Lady Vintage jurkje zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je afrekenen met behulp van iDeal, PayPal, Mister Cash of door middel van bankoverschrijving.

Retourneren

Wanneer het jurkje van Lady Vintage niet past of wanneer het toch niet helemaal is, wat je ervan had verwacht, kun je het jurkje binnen 14 werkdagen ruilen of retourneren. Hierbij is het belangrijk dat de kleding niet gedragen, gewassen of beschadigd is.

Neem contact op met Ditha Bonita

Heb je vragen over het merk Lady Vintage of wil je meer informatie over een specifiek jurkje? Neem contact op via ons contactformulier of bel 036 54 68 041.