SALE
Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €45,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €45,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €239,00.Huidige prijs is: €150,00.

 

Trendy en duurzame kleding van Nederlandse bodem

4 Funky Flavours is een trendy en duurzaam, Nederlands merk. Een van de uitgangspunten is meer kleur in de wereld aanbrengen.

Iedereen is uniek, met een eigen karakter en identiteit. Bij 4 Funky Flavours laten ze zich graag inspireren door de uniciteit van mensen. Dit vertalen ze naar kleurrijke, spannende en verrassende collecties. Wees lekker jezelf en sta onbevangen in het leven, is het motto.

Elk item in de collectie is een kunststukje met veel aandacht voor detail en afwerking. Mooie stoffen die comfortabel zitten en waar jij je de hele dag lekker in voelt. Het mooie aan de collectie is dat alles is te combineren en te mixen naar je eigen stijl en smaak.

Bij 4 Funky Flavours nemen ze hun maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus. Beschermen en het behoud van het milieu zijn belangrijk maar ook  goede arbeidsomstandigheden. Ze kiezen hun leveranciers zorgvuldig en eisen een hoge mate van certificering. Regelmatig controleren ze via verschillende manieren of ze zich aan de afspraken met hun werknemers houden, zoals gedefinieerd wordt in de CODES OF CONDUCT. Ze bezoeken leveranciers tenminste eenmaal per jaar, zowel op afspraak als onaangekondigd.

4 Funky Flavours en duurzaamheiddoelen

Doelstelling van 4 Funky Flavours is dat de gehele productie binnen de komende twee jaar volledig volgens de OEKO-TEX standaard geproduceerd zal worden. Inmiddels voldoet ongeveer 60% van de collectie aan deze norm. Bij Ditha Bonita kiezen we bewust voor dat deel van de collectie die aan de gestelde normen voldoet. We hebben leuke items voor heren, dames en zelfs een setje voor onze mini-me’s.
Saillant detail: de oprichters van 4 Funky Flavours komen beiden uit de muziek. Hun liefde voor muziek vind je terug in de namen die zij aan de items in de collectie geven. Stuk voor stuk citaten uit muzieknummers.