AMOV-Sweatjurkje_biokatoen_blauw_DithaBonita_M0044 B Mood Indigo_W3039 F Mood IndigoAMOV: organic, responsible, sustainable

AMOV Apparel is opgericht in 2015. De stijl is sportief en toch vrouwelijk waarbij veel gebruik wordt gemaakt van biologisch katoen en tencel. Hoewel ze nog een bescheiden omvang hebben, durven ze groot te dromen. Belangrijkste doelstelling is om een pionier van verandering te zijn in de fashion industrie. AMOV combineert organic, verantwoordelijke en duurzame materialen, een nieuw recycling systeem en een ambitieus ‘giving back’ systeem binnen een uniek concept.

AMOV wil een impact maken op een positieve manier door een duurzaam productieproces en transparantie. Elk AMOV kledingstuk heeft letterlijk een nummer dat correspondeert met het jaar van productie. Met deze generatie identifier hopen ze de duur van de producten te verlengen en daarmee mensen te stimuleren een kledingstuk te hergebruiken en er zo lang mogelijk van te genieten. Kledingstukken worden met de tijd alleen maar waardevoller want ze representeren persoonlijke ervaringen.

Geniet van je AMOV kledingstuk, we wensen je veel positieve ervaringen toe!