Arganique arganolie in zijn meest zuivere vorm

Argan olie is een bijzondere, zeldzame olie die in Marokko, het land waar arganolie vandaan komt, al eeuwenlang wordt gebruikt door Berbervrouwen rondom de argan boomgaarden. Zij gebruiken het ‘Marokkaanse goud’ al vele eeuwen.

 

SALE
Oorspronkelijke prijs was: €37,75.Huidige prijs is: €32,90.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €27,95.Huidige prijs is: €25,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €48,50.Huidige prijs is: €42,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €27,95.Huidige prijs is: €25,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €27,95.Huidige prijs is: €25,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €48,50.Huidige prijs is: €42,00.

 

Arganique - arganolie_Pure_day-and-night-care_DithaBonita_ pure-argan-oil-50

ARGANOLIE = MAROKKAANS GOUD!

De bijnaam ‘Marokkaans goud’ zegt meer dan genoeg over de eigenschappen van arganolie. Deze bijnaam, komt voornamelijk door het tijdrovende proces om de olie te winnen uit de vruchten van de argan boom. Daar komt nog bij dat arganbomen schaars zijn en alleen groeien in het zuiden van Marokko. Behalve de zeldzaamheid van arganolie, verwijst het woordt ‘goud’ ook naar de unieke samenstelling van dit vloeibare cosmeticaproduct. Niet voor niets heeft het de reputatie huid en haar te verzorgen en gezond te houden. Arganolie maakt een droge huid weer zacht en soepel, het is ook aangenaam voor de problematische huid. Daarnaast is het geschikt voor het verzorgen van je nagelriem en je lippen. Het maakt futloos haar weer glanzend en levendig en je kunt er heerlijk mee masseren. Gebruik het vooral ook na het sporten om je spieren te verwennen.

Voedende samenstelling van Arganique

Het vloeibare goud zit boordevol vitamine E. Naast vitamine E is arganolie rijk aan andere vitaminen en antioxidanten, essentiële vetzuren, mineralen én omega 3 en 6. Deze stoffen versterken de helende krachten van de huid en helpt onder andere striemen en huidveroudering tegen te gaan. Premium pure arganolie is , kortom, multifunctioneel en een beautyproduct van de hoogste kwaliteit. Het merk Arganique heeft een bijzondere, uitgebreide lijn ontwikkeld waardoor de werking van arganolie optimaal wordt benut. De boeren die de vruchten kweken, worden met zorg uitgekozen om de topkwaliteit te kunnen blijven garanderen. Elke levering wordt streng gecontroleerd. Daar staat tegenover dat iedereen in het productieproces een eerlijk loon krijgt. Je bent niet alleen verzekerd van een fair trade product maar ook een product dat geen chemicaliën bevat. Arganique staat garant voor een premium product. Uiteraard is arganolie van Arganique 100% vegan en dierproefvrij!