Bamboe bekers

Bamboe bekers, flessen, lunchboxen, broodplankjes en veel meer van bamboe. Dat is wat je vindt in de conceptstore van Ditha Bonita. Ditha Bonita staat voor puur, eerlijk en natuurlijk en werkt alleen maar samen met leveranciers die bewust bezig zijn met een (duurzame) productie. Partijen die ook oog en oor hebben voor hun medewerkers. Daarom is transparantie belangrijk!

Door een beurs maakte ik kennis met de veganistische lifestyle en er ging een wereld voor mij open. De stap tussen duurzaam en duurzaam vegan was voor mij een hele kleine. Sinds een paar jaar is de webshop geheel vegan.

Mensen die zich tot onze filosofie aangesproken voelen, zijn een tikkeltje eigenzinnig, ze hebben flair, pit en een hang naar individualiteit. Ze herkennen kwaliteit en genieten van mooie, zachte, duurzame stoffen. Ze staan bewust in het leven en vinden het belangrijk hoe de spullen die ze aanschaffen, worden geproduceerd.

Kun je hier kopen als je geen vegan bent? Ja, natuurlijk! Je vindt hier übercoole artikelen! Het enige verschil is dat er bij de inkoop op wordt gelet dat de kleding, accessoires en cadeautjes geen dierlijke ingrediënten of materialen bevatten. Dat is lekker duidelijk.

VEGAN SHOPPEN BIJ DITHA BONITA. KLEDING, CADEAUTJES, ACCESSOIRES, BEAUTY, SNOEPEN EN THEE!
Vegan producten