Bamboo Belgium comfortabel in bamboe

Bamboo Belgium staat voor comfortabele kleding van de hoogste kwaliteit. Eigenaresse Fina Vanbuel heeft een passie voor fashion en duurzaam ondernemen. Daarom begon ze jaren geleden haar zoektocht naar een hernieuwbare en aangename grondstof voor comfortabele kleding. Goed voor zowel mens als milieu. Zo ontdekte zij bamboe. Van de vezels van bamboe kun je een heerlijk zachte en comfortabele stof maken. De bamboekleding van Bamboo Belgium is van zware kwaliteit en blijft mooi in model. Daarnaast heeft het veel positieve eigenschappen. Denk maar aan anti-allergische en antibacteriële eigenschappen en het heerlijke draagcomfort.

Bamboekleding: duurzaam in vele aspecten

Het grote voordeel van bamboe is dat dit gewas niets nodig heeft om te groeien. Bamboe heeft geen extra water nodig, je hoeft geen pesticiden te gebruiken en je kunt het onbeperkt oogsten.
Bij Bamboo Belgium is het productieproces transparant. In de gehele keten werkt men eerlijk en duurzaam. De productie van alle kledingstukken vindt plaats in Europa. Fina werkt uitsluitend samen met fabrikanten die hun medewerkers goede werkomstandigheden garanderen en hen een eerlijk loon uitbetalen. Bamboe kun je het hele jaar dragen. De kleding is lekker fris in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Alleen de hoogste kwaliteit vindt zijn weg naar de klant en dat voel je!