BambooCup: bamboebekers to go met bamboedeksel

BambooCup bekers zijn de enige bamboebekers met een hersluitbare deksel van bamboe. Het duurzame en innovatieve design gaat lang mee en is een goed alternatief voor de wegwerpbekers. Dit maakt deze collectie dubbel milieuvriendelijk.

Deze eco-vriendelijke beker neem je gewoon overal mee naartoe. De bamboebeker is geur en smaak neutraal en geproduceerd van eersteklas kwaliteit. Uiteraard zijn de bekers met succes getest volgens EU normen 10/2011 en 1935/2004 door TÜV Rheinland.

 

SALE

Thermosbekers en thermosflessen

Bamboo slidecup Skull

Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €24,95.

 

Milieuvriendelijke en herbruikbare bekers van BambooCup

De BambooCup bekers zijn milieuvriendelijk en innovatief. Daarnaast hebben de bamboebekers originele ontwerpen waardoor er voor iedereen een passend design bij zit. De bekers worden gemaakt van duurzaam groeiende bamboevezels, maïskorrel poeder en een kleine hoeveelheid van MF als bindmiddel. Om je handen niet te branden aan de hete dranken heeft de bamboebeker van BambooCup een thermisch bescherm handvat.

Goed om te weten: de bamboebeker kan in de vaatwasser, maar is niet geschikt voor de magnetron.

Bamboebekers zijn het perfecte milieubewuste cadeau!

Wij zijn helemaal fan van de vrolijke kleuren en toffe designs van de bekers van BambooCup. Je wordt er spontaan vrolijk van. Wanneer je op zoek bent naar een milieubewust cadeau dan is deze bamboebeker een echte winnaar. Uiteraard kun je hem ook heel goed aan jezelf cadeau geven. Om het feest compleet te maken check ook de bijpassende lunchboxen en plankjes en de kinderbekers!