Bambooju: eco en trendy voor alledag

Bij Bambooju geloven ze in het nemen van de kleine alledaagse stapjes. Zodat je grote stappen kunt zetten richting onze toekomst. Het brein achter Bambooju en deze grappige naam is Nicolas, een Franse liefhebber van Azië. Bambooju-bamboerietjes-duurzaam-eco-plasticvrijTijdens een reis naar Indonesië zag hij  de schade die plastic en wegwerpproducten aanrichten in het milieu. Zo is het concept van Bambooju ontstaan: eenvoudige, mooie en duurzame alledaagse producten. Die je kunt wassen, opnieuw wassen en nog een keer wassen zonder hun kwaliteit te verliezen, Producten ook, die je volledig kunt recyclen.
Daarbij is bamboe een belangrijk materiaal. Bambooju laat zien dat eco en trendy heel goed samengaat!

 

Vermindering van de koolstof voetafdruk
Alle Bambooju-producten worden per trein vervoerd vanuit ‘s werelds grootste bamboebos in Oost-China. Ondanks de beperkingen die deze vervoerswijze met zich meebrengt, is het voor Bambooju bijzonder belangrijk omdat het hen in staat stelt de CO²-uitstoot per kilometer zoveel mogelijk te verminderen. En dat is beter voor de planeet!

Bambooju staat voor een 100% groene filosofie: elk product is zorgvuldig geselecteerd, elke levering is geoptimaliseerd, elke stap respecteert de ecologische productie.