DITHA BONITA IS JARIG OP 20 JULI

HappyBirthday Ditha Bonita!

Lieve fans,

Het is de maand dat Ditha Bonita 9 jaar wordt. Om precies te zijn op 20 juli aanstaande. Dus af en toe gooien we er deze maand iets feestelijks in. Vandaag lanceren we gewoon 10% korting voor alle Facebookfans. Kom je in de zaak, laat dan even bij de kassa zien dat je fan bent. En online mail je even een screenshot voor je bestelling en je krijgt een persoonlijke code gemaild. De 10% geldt ook voor artikelen die al in de Sale zijn. Je kortingscode is geldig tot en met 31 juli en voor eenmalig gebruik. Happy birthday to us
Pssst, like je ons nog niet, hier kun je dat doen :-).

×

Onze website maakt gebruik van cookies policy om jou de beste ervaring te geven tijdens jouw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kun je op de knop "Accepteren" klikken. Wil je liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert. Cookie overzicht.