Ditha Bonita staat op Veggieworld Utrecht

VeggieWorld_Logo_DithaBonita-staat-op-VeggieworldOp 9 en 10 maart 2019 vind je Ditha Bonita conceptstore op Veggieworld Utrecht. Veggieworld organiseert het grootste Veggie evenement in zijn soort, in Nederland. Elk jaar komen duizenden bezoekers naar de Jaarbeurs om kennis te maken met (nieuwe) vegan producten. In de vegan lifestyle gebruik je of draag je geen producten waar dierlijke materialen of grondstoffen in zijn verwerkt. Je eet dus plantaardig. Kom vooral proeven, ruiken, voelen en ervaren!

Meer informatie

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Onze website maakt gebruik van cookies policy om jou de beste ervaring te geven tijdens jouw bezoek aan onze website. Om de cookies te accepteren kun je op de knop "Accepteren" klikken. Wil je liever niet dat wij cookies plaatsen? Klik dan op de knop "Niet Accepteren". Het is dan mogelijk dat de website niet optimaal functioneert. Cookie overzicht.