Fleur je tuin op met kleurrijke bloemen van Blossombs. We houden ons assortiment elke seizoen actueel met de leukste bloeicadeautjes.

 

Dat we van kleur en geur houden bij Ditha Bonita is inmiddels wel bekend. We hebben dan ook allerlei groene, bloeicadeautjes in ons assortiment. En zo kwamen we bij een oerhollands merk: Blossombs. Ook daar houden ze van kleur en al helemaal van kleur in de natuur! Natuurlijk weten we allemaal hoe belangrijk het is dat we veel kleurrijke bloemen hebben in onze omgeving. Vooral voor het voortbestaan van onze aarde en al het leven daarop.

Want hoe meer bloemen, hoe meer voedsel er is voor de bijen, vlinders, en hommels. Daarom zijn ze bij Blossombs kleine zaadbommetjes gaan produceren. Klein, handzaam en makkelijk te verspreiden zodat bijtjes en vlinders meer voedsel hebben. Betaalbaar, aantrekkelijk én duurzaam. Geproduceerd in ons eigen Nederland. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, de zaadjes zijn biologisch en er komen wilde bloemen uit. Daar fleurt je tuin én/of je omgeving enorm van op. Geniet ervan, de insecten zullen dat zeker doen!