Ik geef toe: een van mijn guilty pleasures is parfum op de binnenkant van mijn polsen sprenkelen en daar gedurende de dag regelmatig aan ruiken. Ik kan daar intens van genieten. Zeker als het een heerlijke en frisse geur betreft. Ben zelf van het ietwat zoetige en het mag dan best goed ‘ruikbaar’ zijn.

Warm en geurig
Het is niet voor niets dat we parfum op onze pols en in de hals aanbrengen. Op deze plekken is de huid dunner én warmer. Ideale omstandigheden om een geur goed tot zijn recht te laten komen. Maar één ding wist je waarschijnlijk nog niet: de allerbeste en warmste plek is je navel.
Ik hoor je bijna denken. Jij bent niet goed snik, ik zie me al parfum in mijn navel spuiten. En toch is dit een ideaal plekje op je lichaam. Het is er lekker warm en enkele subtiele druppeltjes blijf je lang ruiken.

Kusbare plekjes
Coco Chanel, stijlicoon ‘pur sang’ zei al: ‘One should use perfume wherever one wants to be kissed’. Met andere woorden: ‘breng parfum aan op de plekken waar je gekust wilt worden.’ En zij kon het weten want de meest beroemde (mijn lievelingsparfum) en ongeëvenaarde parfum, Chanel no 5, komt uit het Huis van Chanel. Laten die plekken nu juist overeenkomen met die delen van het lichaam waar je je hart het krachtigste kunt voelen: je borst (mmm subtiel in je decolleté) en je knieholte (jawel).
Geniet ervan en laat anderen ook genieten van jouw geur. Bedenk wel, subtiel is sexy. Spray dus nooit te overdadig.

Maak het Verschil
Tip: Ik ben gek op de 100% puur natuurlijke geur van het Almeerse parfumbedrijf Ruik. Het draagt de naam Verschil. Niet echt een romantische naam, maar je maakt met deze geur wel het verschil. De basis bestaat uit sinaasappelschillen, gecombineerd met pure, eerlijke ingrediënten, ambachtelijk geproduceerd. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Mmmmmm.

Met code Verschil krijg je tot en met 5 december 2016 2.50 korting op een flesje met 30ml of 50ml inhoud.

Geef een antwoord