Koop jij wel eens een broek online? Of vind je dat maar eng? Laat je niet langer tegenhouden!

Met een perfecte pasvorm zit een broek als gegoten. En dat is iets wat wij bij Ditha Bonita, en op onze gespecialiseerde website ForYourPantsOnly, super belangrijk vinden en waar we veel aandacht aan besteden.

Meest persoonlijke kledingstuk

Qua perfecte pasvorm is een broek misschien wel het meest persoonlijke kledingstuk. Een broek moet vooral lekker zitten, maar ook je pluspunten benadrukken en die beetjes waar je misschien wat minder nadruk op wilt leggen verbergen.

Korte of lange benen, dikke of dunne bovenbenen, een stevige kont of juist weinig zitvlees; onze benen en billen zijn heel verschillend. En dat past allemaal niet in een standaard broek.

Online een broek bestellen

Wil je dus online een broek bestellen, zonder die van tevoren te passen, dan kan dat best een beetje spannend zijn. Maar bij ForYourPantsOnly zijn we gespecialiseerd in de perfecte pasvorm!

Bij Para Mi, een van onze favoriete merken, houden de gespecialiseerde ontwerpers zich met niets anders bezig dan met de perfecte broek maken. Alleen topkwaliteit mag daar de (Europese) fabriek uit. De omstandigheden waaronder je broek gemaakt wordt zijn ook nog eens met respect voor mens en milieu.

Para Mi is een Nederlands kledingmerk. Ze richten zich echt alleen maar op damesbroeken. Ja, zo word je wel specialist! Comfort en kwaliteit zijn hun hoogste doelen en ze vinden een moderne look en goede prijs/kwaliteit verhouding héél belangrijk, dus dat zit wel goed.

Zo veel mogelijk gegevens

Op de site van ForYourPantsOnly zetten we zo veel mogelijk informatie over de broek op de productpagina, zodat je van tevoren al een goed idee krijgt over hoe de broek zal vallen. Zo vermelden we bijvoorbeeld de lengte van de broekspijp waar mogelijk, zodat je niet per ongeluk een hoogwaterbroek koopt. Op de foto, maar ook in de uitleg, kun je zien of het een strakke of rechte pijp is bijvoorbeeld en hoe de taille valt. De broeken zijn zo goed mogelijk ingedeeld zodat je niet lang hoeft te zoeken naar de perfecte broek!

 

 

 

 

 

De juiste broek voor elke gelegenheid

Of je nu een broek zoekt voor op kantoor, naar een feestje, naar het park of gewoon thuis, bij ForYourPantsOnly vind je broeken voor elke gelegenheid. Bovendien is echt voor elk figuur wel een passende broek te vinden. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren je graag! En het zijn zeker niet alleen maar standaard broeken waar iedereen al in loopt! Jouw broek wordt echt heel persoonlijk, een broek die perfect bij jou past.

Durf je het al aan?

Wat denk je, hebben we je genoeg informatie gegeven om een broek online te kopen? Of doe jij dat allang? Ik zou zeggen, probeer het eens uit en geniet nog lang van je mooie en perfect zittende broek.

Maar ehh… laten we afspreken, als je het écht niet aandurft, dan kom je toch gewoon gezellig passen in Almere?

 

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.