Elk seizoen vind je bij ons de allemooiste items uit de Chapati collectie.

SALE
Oorspronkelijke prijs was: €59,00.Huidige prijs is: €39,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €49,00.Huidige prijs is: €35,00.
SALE

Blouses en tunieken

Chapati V-model tuniek ivoor

Oorspronkelijke prijs was: €49,00.Huidige prijs is: €25,00.

Chapati kleding: be different. Be yourself!

De wieg van de bedenker en oprichter van kledingmerk Chapati stond in Iran. Als jongeman vluchtte hij naar Duitsland, waar het hem opviel hoe weinig kleur en warmte er op straat was. Na wat omzwervingen wist hij zijn droom van een eigen kledinglijn waar te maken. Waar een eerlijke productie, mooie materialen en kleurrijke individualiteit samenkomen. Een hip, bio-vegan kledingmerk uit hartje Berlijn. Een inspirerende stad waar het bruist van het leven en kleur. Waar men voorop loopt op creatief gebied. Een stad dus, waar dit eigenwijze, fairtrade merk zich als een vis in het water voelt.

‘De natuur is onze religie, groen is onze manier van werken’

Bovenstaande regeltekst is een belangrijke filosofie, waarmee de eigenaar wil uitdrukken dat we ons bewust moeten zijn van de wereld om ons heen. De naam Chapati is Indisch voor brood. De eigenaar verwijst hiermee naar het brood van het leven. Met deze kleding benadruk je je individualiteit. Het geeft kleur aan het grijze leven om ons heen. De collectie is modern en edgy.

Be yourself

Een bekend spreekwoord zegt: ‘Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen’. Het motto van dit trendy merk is een variant hierop: Be different. Be yourself. Wees anders. Wees jezelf. Het vergt moed om jezelf te blijven. De verleiding is immers groot om met de grote, grijze massa mee te doen. Met Chapati kleding maak je een statement. De mooie biologisch katoenen stoffen zijn eerlijk geproduceerd met respect voor mensen, dieren en het milieu. Uiteraard zijn alle kledingstukken die Ditha Bonita van dit mooie merk heeft, 100% vegan. De shirts geven extra kleur aan een mooie jeans van MUD jeans, Pearls of Laja of Para Mi.

Bio-vegan kleding uit Duitsland

Ruim 80% van de Chipati kleding is van biologisch katoen. Het GOTS certificaat garandeert dat alles in iedereen in de productieketen, aan de hoogste standaarden voldoet. Er wordt niet getest op dieren, er worden ook geen dierlijke materialen gebruikt, mensen krijgen een fair loon en ook de sociale omgeving profiteert. Win-win-win voor iedereen.
Neem hier een kijkje en zie hoe de productie in zijn werk gaat.