Binderij 60B, 1321 EK Almere

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken om te komen shoppen. Gewoon even bellen of appen. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Liever spontaan langskomen? Dat kan op donderdag en vrijdag, zonder afspraak, van 12.00 – 17.00uur. Of laat ons een vriendinnenmiddag of avond voor je organiseren. Met lekkere hapjes en drankjes. Geheel gratis. Het enige dat jij hoeft te doen, is vriendinnen en goede zin meenemen. Uiteraard is de webshop 24/7, zeven dagen per week open.

LET OP! VAN MAANDAG 22 JULI TOT EN MET 9 AUGUSTUS ZIJN WE GESLOTEN VOOR WINKELBEZOEK. OP DONDERDAG 15 AUGUSTUS A.S. BEN JE WEER VAN HARTE WELKOM!

Ditha Bonita: Duurzaam Bijzonder

Route vanaf station Muziekwijk (dichtstbijzijnde station).
Route vanaf busstation Literatuurwijk Oost

Ditha Bonita: stand out in the croud.

In de sustainable conceptstore Ditha Bonita heeft elk item een eerlijk verhaal. Alles net anders dan anders to stand out in the croud. Schrijf je in voor ons news magazine voor de leukste nieuwtjes, tips en voordelen. Persoonlijk kennismaken? Loop spontaan binnen op donderdag en vrijdag tussen 12 – 17uur. Of maak een afspraak op een dag of tijd die jou uitkomt. Woon een gezellig evenement bij of laat een vriendinnenavond door ons organiseren. Like ons op Facebook of volg ons op Instagram en je bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, leuke verlootacties en dagdeals. BTWnr. NL001873 820 B16
KvK 32156040 Klik hier voor een toer door de winkel:

Stuur ons een email

  [recaptcha]

  Mail

  Stuur ons een app of sms

  Telefoon: 0654375165

  Links voor uw Virtuele tour: 

  Tourdash

  Google Street View