DFNS: Lifestyle verzorgingsproductDFNS-denim-reiniger-natuurlijk-spray

Geboren in Nederland, gemaakt voor de wereld
DFNS staat voor Defense. Een lifestyle verzorgingsproduct dat doet wat het moet doen zonder jou of onze planeet te schaden? DFNS ging de uitdaging aan en werkte aan een groen, geweldig alternatief in de kleding- en schoenenverzorgingsindustrie. De ontwikkelaars zijn altijd op zoek naar de meest duurzame, milieuvriendelijke oplossingen. Zoals ze zelf zeggen: we zijn nog niet perfect maar we streven ernaar om elke stap beter te worden.

Maak vies. Speel optimaal. Leef alsof je er klaar voor bent.
Bij DFNS geloven ze dat als je innovatie, expertise en enthousiasme combineert, alles mogelijk is. Ze hebben ene passie en respect voor sport, reizen, mode en de straat en sneakercultuur. Ze schudden aan de fundamenten van de lifestyle verzorgingsindustrie waarbij ze duurzaamheid en milieuvriendelijke technologie vooropstellen. Uitgaande van de kracht van lucht. Leve de vooruitgang.

De lat ligt hoog
De producten van DFNS maken gebruik van lucht, met gebruikmaking van Airopack®—innovative technology. Dat is veiliger voor jou en voor ons milieu. Airopack® gebruikt geperste lucht in plaats van vluchtige chemicaliën. Dus als je de spray gebruikt, krijg je alleen het feitelijke product, niets meer.

Niet wassen, wel frisser
Wassen is niet goed voor het milieu en niet goed voor je kleding. Maar soms is iets niet per sé vies met vlekken maar mag het wel wat frisser ruiken. Dan komen de producten van DFNS uitstekend van pas. Ze zijn niet giftig, zijn gebaseerd op water en maken gebruik van de kracht van probiotics om de molecules die voor vieze luchtjes zorgen te elimineren. Een veilige opfrisbeurt waardoor je spullen weer ruiken alsof ze net uit de was komen.