Ditha Bonita fun, fair & eco concepstore, sinds 2009

Ditha Bonita richt zich speciaal op mensen die houden van mooie, eerlijk geproduceerde, duurzame kleding, tijdloos maar toch bij de tijd. Kleding, in onze visie, onderschrijft de schoonheid die elk mens in zich draagt. Mensen die zich tot onze fashionfilosofie aangesproken voelen zijn een tikkeltje eigenzinnig, ze hebben flair, pit en een hang naar individualiteit. Ze herkennen kwaliteit en genieten van mooie, zachte, duurzame stoffen. Ze staan bewust in het leven en vinden het belangrijk hoe de spullen die ze aanschaffen, worden geproduceerd.

Duurzaam en diervriendelijk

Vanaf dag 1 wilde ik (Mariëlle) alleen maar samenwerken met leveranciers die bewust bezig zijn met de (duurzame) productie en ook oog en oor hebben voor hun medewerkers. Daarom is transparantie belangrijk! De stap tussen duurzaam en duurzaam diervriendelijk was voor mij niet zo heel groot. Sinds een paar jaar is de webshop geheel zonder dierlijke materialen. Kun je hier kopen als je geen vegan bent? Ja, natuurlijk! Je vindt hier übercoole artikelen! Het enige verschil is dat er bij de inkoop op wordt gelet dat de kleding, accessoires en cadeautjes geen dierlijke ingrediënten of materialen bevatten. Dat is lekker duidelijk.
Klik hier voor een filmpje. Het vertelt je waar we voor staan…

Het gezicht achter de shop

Marielle van den Donk - LoFoWongAangenaam kennismaken. Mijn naam is Mariëlle van den Donk – LoFoWong. Getrouwd met Joost en moeder van twee geweldige zonen, Alain en Philip. Van oorsprong ben ik schrijver, het mooiste vak ter wereld. Al lang had ik vaag in mijn hoofd dat ik ooit ‘iets’ met kleding en/of sieraden wilde doen. Ik kan nu naar hartenlust ‘shoppen’ voor mijn klanten. Niets zo leuk als leuke, nieuwe duurzame merken ontdekken.

De inspiratie van Ditha Bonita

Ditha Bonita is een hommage aan Ditha Cicilia. Zij was slechts 1.56 m maar een grootse vrouw en mijn moeder. Ditha Cicilia had een geheel eigen stijl. Eigenzinnig en stijlvol en van een onnavolgbare klasse. Nog steeds vormt mijn moeders feilloos gevoel voor smaak een belangrijke inspiratiebron bij het samenstellen van de collectie. in onze conceptstore bieden we mooie ingrediënten waar we 100% achterstaan. Jij mixt ze volgens jouw eigen stijl. Wil je graag een recept? Geen probleem wij inspireren je graag.
Op Facebook, Instagram of in onze blog. Ook kun je chatten of een bericht achterlaten.


We care

Ditha Bonita staat voor puur, eerlijk en natuurlijk. Ik ben er trots op dat ik inmiddels samenwerk met een fijn team gelijkgestemde mensen. Onze producten zijn kleurrijk, authentiek en duurzaam. We kiezen heel bewust voor producenten die ervoor zorgen dat de mensen die aan jouw kledingstuk werken een eerlijk loon ontvangen. Ze werken onder goede arbeidsomstandigheden. De fabrieken staan veelal in Europa en er wordt geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur. Het grootste deel van onze kleding wordt gemaakt van biologisch katoen, hennep, cupro, tencel, linnen en andere natuurlijke óf hergebruikte materialen. De principes waar we bij Ditha Bonita voor staan zijn:

* Duurzaamheid
* Transparantie
* Eerlijk en puur
* Biologisch of hergebruik van materialen
* Authentiek en origineel
* Respect voor mens, dier en milieu
* Cruelty free; geen dierlijke ingrediënten en materialen

Kom je iets tegen waar je vragen over hebt, laat het ons weten!

Ditha Bonita conceptstore in Almere-Stad, Literatuurwijk

In de conceptstore van Ditha Bonita kun je heerlijk bijkomen, de collectie zien, voelen, passen en meenemen, een kopje koffie of thee drinken en natuurlijk ook een bestelling vanuit onze webwinkel ophalen of omruilen. Ons adres: De Binderij 60B, 1321 EK Almere. Binnen Almere gratis bezorgd. 
Like onze Facebook pagina. Fans hebben een streepje voor. Hier vind je ook onze evenementen die wij regelmatig op deze locatie organiseren.

Adres: De Binderij 60B, 1321 EK Almere-Literatuurwijk.

Bezoek: Vrij binnenlopen op donderdag en vrijdag tussen 12 – 17uur. 
De rest van de dagen en tijden kun je een afspraak maken wanneer het jou uitkomt.
Bel, sms of app naar: 0654375 een zes vijf of stuur een mailtje

Wil je binnen kijken? Gewoon hier klikken voor een virtuele rondleiding.