Fair Fashion & Lifestylestore, sinds 2009

Ditha Bonita Boutique richt zich speciaal op vrouwen die houden van mooie, eerlijk geproduceerde, duurzame kleding, tijdloos maar toch bij de tijd. De vrouw die zich tot onze fashionfilosofie aangesproken voelt, is een tikkeltje eigenzinnig, heeft flair, pit en een hang naar individualiteit. Ze herkent kwaliteit en geniet van mooie, zachte, duurzame stoffen. Onze stijl in een paar woorden? Kleurrijk, supervrouwelijk met een stoere bite. Kleding, in onze visie, onderschrijft de schoonheid die elke vrouw in zich draagt.

Het gezicht achter de shop

Aangenaam kennismaken. Mijn naam is Mariëlle van den Donk – LoFoWong. Getrouwd met Joost en moeder van twee geweldige zonen, Alain en Philip. We wonen met onze twee honden alweer heel veel jaren met plezier in Almere, onder de rook van Amsterdam. Van oorsprong ben ik schrijver, het mooiste vak ter wereld. Ooit werd ik geïnterviewd voor een artikel over shop-a-holics. Toen had ik al vaag in mijn hoofd dat ik ooit ‘iets’ met kleding en/of sieraden wilde doen. Ik kan nu naar hartenlust ‘shoppen’ voor mijn klanten. Niets zo leuk als leuke, nieuwe duurzame merken ontdekken.
Ik ben ondernemer in hart en nieren, mijn valkuil is dat ik soms meer ideeën heb dan tijd. Ik ben mede-eigenaar van ACE Productions, een communicatie- en bedrijfsadviesbureau en eigenaar van een webshop in broeken. For Your Pants Only. Daarnaast organiseer ik graag leuke evenementen waaronder Wauw wat een Vrouw. In de spaarzame vrije tijd die ik heb, luister ik graag naar boeken via Storytel (ideaal voor in de auto) of kijk ik een film op Netflix.

We care

Ditha Bonita Boutique staat voor puur, eerlijk en natuurlijk. Onze producten zijn kleurrijk, authentiek en duurzaam. We kiezen heel bewust voor producenten die ervoor zorgen dat de mensen die aan jouw kledingstuk werken een eerlijk loon ontvangen. Ze werken onder goede arbeidsomstandigheden. De fabrieken staan veelal in Europa en er wordt geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur. Het grootste deel van onze kleding wordt gemaakt van biologisch katoen, hennep, cupro, tencel en andere natuurlijke óf hergebruikte materialen zoals PU en recycled polyester. De principes waar we bij Ditha Bonita voor staan zijn:
* Duurzaamheid
* Transparantie
* Eerlijk en puur
* Biologisch of hergebruik van materialen
* Authentiek en origineel
* Respect voor mens, dier en milieu
*Cruelty free

We zitten in een transitiefase waarin we hard werken om daar te komen waar we willen zijn.

Ditha Bonita lounge boutique in Almere-Stad, Literatuurwijk

Je kunt hier heerlijk bijkomen, de collectie zien, voelen, passen en meenemen, een kopje koffie of thee drinken en natuurlijk ook een bestelling vanuit onze webwinkel ophalen of omruilen.
Like onze Facebook pagina. Fans hebben een streepje voor en hier vind je ook onze evenementen die wij regelmatig op deze locatie organiseren.

Adres: De Binderij 60B, 1321 EK Almere-Literatuurwijk.

Bezoek:
Elke woensdag: 11 – 17.00uur met Mariëlle van den Donk, eigenaresse van Ditha Bonita
Elke Donderdag: 11-17.00 uur met Wendie Hagendoorn van SchaapjeSchaapje
Elke Vrijdag: 11-17.00uur met Ada Kaspersma van Be Balanced Beads en Be Balanced Oils
Elke zaterdag: 11-14.00uur met Mariëlle van den Donk
Overige dagen en tijden op afspraak!
Bel, sms of app naar: 0654375165

Merkenoverzicht

De inspiratie van Ditha Bonita

Ditha Bonita Boutique is een hommage aan Ditha Cicilia. Zij was slechts 1.56 m maar een grootse vrouw en mijn moeder. Ditha Cicilia had een geheel eigen stijl. Eigenzinnig en stijlvol en van een onnavolgbare klasse. Nog steeds vormt mijn moeders feilloos gevoel voor smaak een belangrijke inspiratiebron bij het samenstellen van de collectie. Wij bieden mooie ingrediënten waar we 100% achterstaan. Jij mixt ze volgens jouw eigen stijl. Wil je graag een recept? Geen probleem wij inspireren je graag.
Op Facebook, Twitter of in onze blog. Ook kun je met ons chatten of een bericht achterlaten.

 ditha bonita logo sidebar