Fair fashion & lifestyle koop je bij Ditha Bonita in Almere. Bij ons kun je terecht voor eerlijk geproduceerde en duurzame kleding. Wij verkopen kleurrijke,  feelgood fashion en accessoires, fair trade en vegan lifestyle producten en leuke cadeautjes die altijd op een verantwoorde manier geproduceerd zijn.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Fair fashion & lifestyle
  • Veilig betalen
  • Ophalen/ruilen/passen in de lounge boutique mogelijk
  • Studenten 10% korting met studentenkaart

Duurzame en eerlijke kledingmerken verkrijgbaar bij Ditha Bonita

Bij Ditha Bonita kiezen we de leveranciers van onze kleding zorgvuldig uit. Zij produceren op een verantwoorde manier en gebruiken mooie materialen. We gaan daarbij zoveel mogelijk voor biologische of hergebruikte grondstoffen. De producenten zijn transparant over hun productiemethoden. We verwelkomen regelmatig nieuwe duurzame en eerlijke kledingmerken en soms nemen we afscheid als het uiteindelijk toch niet matcht met onze filosofie. Deze kledingmerken zijn in onze lounge boutique verkrijgbaar:

Banned

Banned is een vintage kledingmerk dat bekend staat om zijn rockabilly stijl. De lieflijke vestjes en classy petticoats kun je vanuit je  werk blijven dragen voor een feestelijke gelegenheid.

Bekijk alle producten

Fresh!

Fresh! staat voor pure, zachte stoffen, natuurlijke kleuren en een tijdloze stijl. Bij Fresh! gelooft men in de kracht van Fair Trade. Het label werkt vooral met Europese leveranciers die zorgdragen voor een stabiele kwaliteit, een eerlijke productie, goede arbeidsomstandigheden en het gebruik van verantwoorde grondstoffen.

Bekijk alle producten

Lady Vintage

Schattige prints, vintage kleuren en zwierige modellen: Lady Vintage is hét kledingmerk voor de liefhebbers van de fifties. Ontwerpster Lady Victoria ontwerpt en produceert al haar  vintage-inspired kleding in Londen, waardoor je verzekerd bent van een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Voor jou maar ook voor de arbeiders.

Bekijk alle producten

Pepperz

Pepperz is een Nederlands modelabel met een eigenzinnige, comfortabele en vrouwelijke collectie.  Dankzij de geraffineerde  ontwerpen zijn de kledingstukken op verschillende manieren te dragen, voor een unieke look.

Bekijk alle producten

Hi-Di-Hi

Hi-Di-Hi staat bekend om de  kwaliteit, functionaliteit én oog voor detail. Alle tassen zijn handmade, vegan én fair trade geproduceerd in de eigen fabriek in China. De medewerkers krijgen een opleiding om aan alle kwaliteitseisen te kunnen voldoen. Daarnaast krijgen ze eten, gezondheidszorg, huisvesting en worden westerse werktijden aangehouden.

Bekijk alle producten

Noi-Noi

Ontmoet het  zusje van Hi-Di-Hi: Noi-Noi. Ontworpen voor en door trendsetters.  Noi-Noi biedt een hippe lijn met tassen, portemonnees en accessoires, die allemaal ook nog eens lekker betaalbaar zijn. Uiteraard ook fair trade geproduceerd volgens Nederlandse normen.

Bekijk alle producten

Para Mi

It’s all about the trousers bij het Nederlandse label Para Mi. De broeken van Para Mi hebben een trendy uitstraling, hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm. Iedere collectie bevat een stijlvolle basiscollectie, met een aantal eyecatchers voor speciale gelegenheden. De productie vindt plaats in Europa. Je vindt alle broeken van Para Mi op de speciale broekensite: www.foryourpantsonly.nl

Bekijk alle producten

Skunkfunk

Skunkfunk is een eigenwijs, Spaans modelabel en een van de pioniers op het gebied van ecologische mode. Al jaren gebruikt het label organische materialen en transporteert het de goederen met de boot in plaats van met het vliegtuig. Kleding van Skunkfunk is urban chic en net anders dan anders. Het merk is *GOTS gecertificeerd en maakt gebruik van biologische en hergebruikte materialen.

* GOTS is een internationaal label voor biologisch textiel. Het geeft aan dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.

Bekijk alle producten

Zand Amsterdam

Eén rok, vier verschillende looks: Zand Amsterdam heeft een rok ontwikkeld die je op maar liefst vier verschillende manieren kunt dragen. De verschillende, kleurrijke stoffen zijn niet alleen omkeerbaar, maar ook de boven- en onderkant van de rok zijn om te draaien. Elk rokje is uniek. Eerlijk, duurzaam en met liefde geproduceerd in India.

Bekijk alle producten

Contact

Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of 036 54 68 041.