Een duurzame tees en active wear collectie met Karakter

Karakters-hoodie-damesKarakters is een ‘joint venture’ van de drie agenten van Para Mi. Para Mi (onder andere te vinden bij For Your Pants Only) is een Nederlands broekenmerk, opgericht in 2011. Daarbij draait het allemaal om broeken voor dames met perfecte pasvorm. Wat ze al jaren in hun hoofd hadden, was om daar T-shirts met een mooie print bij te kunnen leveren. Omdat zij geen shirts vonden die aan hun wensen voldeden, besloten ze het zelf maar te gaan ontwikkelen. Een fabrikant van materialen die kwaliteit en oog voor mens, dier en milieu met elkaar verbond was snel gevonden.

Het ontstaan van de naam is een leuke anekdote. Twee van de drie agenten kwamen regelmatig in Curaçao. Een strandtent die ze beiden graag bezochten, heette ‘Karakters’. Een naam die hen direct aansprak. Drie partners met drie karakters die elk hun eigen expertise inbrengen. De creatieve kant, dat wil zeggen de ontwerpen, worden verzorgd door de zoon van Jim de Waele, een van de agenten.

Bij het ontwikkelen van de collectie stond één ding als een paal boven water. Het moest eerlijk zijn geproduceerd, van pure materialen en het liefst vegan. In de kleurrijke collectie die uit tees, pants en hoodies bestaat, komt alles samen. Zo willen ze een steentje bijdragen aan het goede van de wereld.

Het enige ‘probleem’ dat je nog zou kúnnen hebben bij dit duurzame merk, is keuzestress. Want wat moet je kiezen als er zoveel mooie prints (tees) en kleuren (active wear) zijn. Maar goed, als dat het enige is…

 

SALE
Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €59,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €59,00.