Wat is een ontbijtje zonder een eitje? Een heerlijk vegan ontbijtje, natuurlijk! Een goed begin van de dag, voor jezelf, met je lief of een ontbijtje op bed op een luie zondagochtend…

Of je nu thuis gaat ontbijten in bed, in bad, of op de bank (o ja, of aan tafel, natuurlijk) met deze items maak je het helemaal af. Je kunt zelfs alles meenemen naar het strand of er een lekkere ontbijtpicknick van maken!

Wat neem jij mee?

 

  1. Thee / limonade

Behalve lekkere hapjes om van te smullen wil je natuurlijk ook iets lekkers te drinken bij je ontbijt. Misschien een lekker warm kopje thee om je lichaam een zachte start te geven?

Heerlijke thee in schattige blikjes

Wat dacht je van een heerlijke gember thee van Yeh. Of een verfrissend kopje citroengras thee, een calm lady kruidenthee, of zo’n super schattig blikje met Holland Tea. Alleen van het blikje word je toch al blij?

 

Is het een mooie, warme dag? Dan kies je misschien liever voor een goed glas verfrissende limonade. Je kunt kiezen uit een pakketje limonadesiroop met de smaken vlierbloesem, citroen, lavendel, salie of framboos. Kun je niet kiezen? Dan kun je ook een leuke cadeauverpakking kopen met alle smaken erin.

 

 

 

  1. Thermobeker / coffeecup

Je moet je drinken natuurlijk ook ergens in serveren. En als je op pad gaat is er niks beters dan zo’n leuke themobeker. In deze bamboebekers van Tranquillo blijft je drankje lekker warm of koud.

Of vind je deze Ecoffee Cup duurzame drinkbekers leuker? 

 

Drink je liever water? Dan word je vast heel vrolijk van deze duurzame waterflesjes die heel gemakkelijk mee te nemen zijn. Alhoewel, het is wel héél moeilijk kiezen uit al deze toffe Aqua-licious flesjes!

 

  1. Lunchbox

Behalve het drinken moeten de knabbels en de broodjes natuurlijk ook goed beschermd worden. Wat vind je van deze leuke lunchboxen? Echt superhandig ingedeeld zodat je lekker veel mee kunt nemen zonder dat je broodje doorweekt raakt van je stukje komkommer (of dat je dat weer in een plastic zakje moet doen).

De lunchbox is gemaakt van foodgrade, zeer duurzaam en bpa-vrij roestvrijstaal.

 

  1. Chocola

Een belachelijk lekkere brownie als toetje

En we sluiten het ontbijtje natuurlijk af met chocola. Is dat gek? Dat doe ik altijd! Kan het niet laten. En al helemaal niet met deze belachelijk lekkere chocola. Ze zeggen het zelf! Welke Ridiculously Good chocolade kies jij? De Briljant Brownie, de Classy Cookiedough of houd je meer van Orange/Pecan? Ooooo, het water loopt me alweer in de mond.

 

  1. Shopper

Je moet al dat lekkers en moois natuurlijk ook goed vervoeren als je eropuit gaat. Wat is jouw favoriete ecoshopper? Kies je voor een van Gogh, een Klimt of Renoir of vind je een bloemen of vogeltjes patroon toch leuker?

Welke je uiteindelijk ook kiest, je loopt er voortaan blits bij met je 100% gerecyclede en supersterke tas.

Geniet lekker van je ontbijtje met liefs van Ditha Bonita!

Geef een antwoord