Erdbär kleding met een groen geweten

Het Oostenrijkse merk Erdbär staat voor fair fashion. Of het nu om streetwear, netjes op kantoor of relaxt op vakantie is – dit sociale fashionbedrijf heeft de juiste stijl voor elke gelegenheid. Bij Ditha Bonita vind je heren T-shirts, sweatshirts en polo’s van dit mooie merk, die eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd. Kleding die supercomfortabel zit en die je kunt dragen met een groen geweten. Erbaer kleding is te koop bij Ditha Bonita

‘We willen een nieuwe standaard zetten’ zeggen ze bij Erdbär. Dat is waarom ze produceren in bedrijven waarvan de werknemers een 38-urige werkweek hebben. Medewerkers worden hier gewaardeerd en woorden als gezinsvriendelijkheid en sociale zekerheid zijn de norm.

In de visie van Erdbär is mode een symbool. Niet voor niets is er het gezegde “Je bent wat je draagt”. ERDBÄR geeft deze woorden een nieuwe betekenis. De materialen die worden gebruikt zijn natuurlijk en biologisch. Heerlijk zacht linnen, modal, biologisch katoen alles doorstaat de hoogste kwaliteitseisen.

Erdbär is hét merk voor wereldverbeteraars en zo willen ze zich ook profileren.