Home PageFaq’s

FAQ’s

Wat is mijn Vaste Klanten voordeel (of Studentenkorting)?

Ben jij al vaste klant bij Ditha Bonita?
Wanneer jij je registreert, kom je in ons klantenbestand en profiteer je van een hoop voordelen. Acties en nieuwtjes? Jij bent als eerste op de hoogte. Je krijgt onze nieuwsbrief en via mail sturen wij ook de uitnodigingen voor onze gezellige ladiesnights, speciaal voor onze vaste klanten. Vul je je verjaardag in, dan zorgen wij voor een leuke verrassing en een cadeautje in de maand van je verjaardag.

Spaarsysteem
Vaste klanten sparen op al hun aankopen een korting van 5%*. Deze korting wordt per half jaar opgebouwd en uitgekeerd in een kortingscode op je aankoop.  Het spaarsaldo wordt uitgekeerd boven de vijf euro. Is het saldo minder dan vijf euro, dan neem je het mee naar het volgende half jaar. De kortingscode is 6 maanden geldig na uitgifte. Na ontvangst van je kortingscode, begin je opnieuw met sparen.

Bonus
Als vaste klant ontvang je regelmatig leuke attenties en aantrekkelijke kortingen speciaal voor jou.

*VIP-klanten sparen 10% op hun aankopen. VIP-klanten ontvangen automatisch bericht over hun VIP-status

Studentenvoordeel
Studenten (tot 27 jaar) krijgen 10% korting op vertoon van een scan van hun studentenkaart. Zij ontvangen een unieke (wisselende) code. Deze is niet overdraagbaar en geldt bij een minimale besteding van 50 euro. Misbruik leidt tot het intrekken van de code.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, je kunt  je bestelling persoonlijk ophalen op onze locatie: De Binderij 60B, 1321 EK Almere. Op woensdag, donderdag en vrijdag vrij inlopen tussen 11 - 17.00uur. Op zaterdag van 11 - 14.00uur. Wil je een andere dag of tijd? Stuur een app of sms naar: 0654375165 of mail naar info apestaartje dithabonita punt nl

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Je bestelling wordt in een neutrale verpakking verzonden via de PostNL.

Ik wil mijn bestellingen graag op een ander adres ontvangen. Kan dat?

Je kunt bij je bestelling een ander afleveradres opgeven. Je kunt ons ook een e-mail sturen waarin je verzoekt om het pakketje op een ander adres af te laten leveren.

Verzend Ditha Bonita ook naar het buitenland?/Does Ditha Bonita ship internationally?

Ditha Bonita verzendt ook naar het buitenland. Wij rekenen de normale posttarieven voor Europese bestemmingen. Dat zijn bijvoorbeeld voor België en Frankrijk €9,00. Mocht je buiten Europa wonen, dan kun je ons een e-mail sturen waarna wij een opgaaf kunnen doen van de verzendkosten.

Ditha Bonita also ships internationally. For Belgium and France e.g. you pay €9,00. For countries outside of Europe, please send us an email.

Wanneer krijg ik mijn geld terug bij retourneren?

Indien de retourzending voldoet aan de voorwaarden als genoemd onder het kopje "Hoe kan ik een artikel ruilen of retourneren" en onze Algemene Voorwaarden,  dan betalen wij jou terug binnen 14 dagen na ontvangst bij Ditha Bonita van de retourzending.

Hoe kan ik ruilen/retourneren?

Retourneren/herroeping

Retourneren (*): 14 dagen zichttermijn
Vanzelfsprekend kun je bij ons altijd retourneren. Uiteindelijk willen we dat je helemaal blij en tevreden bent met je bestelling. Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het artikel(en) te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel. Je kunt hiervoor onderstaand voorbeeld gebruiken van het herroepingsformulier of vergelijkende informatie die je ons kunt mailen.  Deze informatie ook graag bijsluiten in jouw retourzending. Je heb vanaf het moment van de herroeping nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.

Na een goede onze ontvangst van jouw retournering betalen wij jou volledig terug (inclusief eventuele leveringskosten indien de volledige bestelling is geretourneerd)  onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop jij ons de herroeping hebt gemeld.

Tenzij Ditha Bonita aanbiedt het product zelf af te halen, mag Ditha Bonita wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of jij hebt aantoont dat jij het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Ditha Bonita gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gebruikt, tenzij jij instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor jou.

Als jij hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de standaardlevering van Ditha Bonita, hoeft Ditha Bonita de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Ruilen(*): 14 dagen zichttermijn
Ook kun je binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling een artikel ruilen. Bij ruiling met een ander artikel betalen wij ook je verzendkosten en mag je het artikel op onze kosten omruilen. In dit geval stuur je een bericht via het contact formulier op de pagina klantenservice. Selecteer hiervoor de optie RUILEN, dan krijg je van ons een retoursticker die je kunt laten inscannen op een PostNL punt.

Terugbetaling bij retournering
Na ontvangst door Ditha Bonita van jouw retourzending zullen wij jouw betaling terugstorten binnen 14 dagen.

 (*) Uitsluitingen op herroeping: Artikelen dienen onbeschadigd, niet gedragen, niet gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt te zijn. Ruilingen en retouren moeten voorzien zijn van de originele verpakking, indien mogelijk, en bijbehorend kaartje aan het artikel. Artikelen die hier niet aan voldoen worden niet in behandeling genomen! Er wordt in dat geval geen nieuw artikel opgestuurd of geld teruggegeven. Eventuele kosten die Ditha Bonita heeft gemaakt voor het terugnemen van de goederen, zullen aan je worden doorberekend. Wil je het beschadigde of gebruikte artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handlingskosten.

– Shapewear die uit de verpakking is gehaald en/of gedragen, kan om hygiënische redenen nooit geruild of geretourneerd worden. Samengevat: de shapewear moet nog in de nieuwe, originele staat zijn en nog van alle labels voorzien zijn in de niet aangebroken verpakking.

– Pakketten die onder rembours naar ons verzonden worden, worden helaas niet geaccepteerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor ruilingen/ retouren die zoek zijn geraakt met de post.

Ruilen of retourneren bij onze showroom
Je kunt het artikel ook persoonlijk ruilen of terugbrengen bij onze showroom: De Binderij 60B, 1321 EK Almere-Literatuurwijk. Let op: dit kan alleen op afspraak! Voor contact informatie zie de link naar Contact bovenin onze website.

Herroepings formulier
Om het retourneren voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken tref je hieronder een download aan van een retournerings/ herroepingsformulier. Je mag dit formulier gebruiken door deze tekst over te nemen in je aanmeldings mail om te retourneren. Ook kun je deze tekst bijsluiten bij je retourzending.

Ruil | Retour adres:
Ditha Bonita
Postbus 10025
1301 AA Almere

Let op: Binnen Almere worden retouren gratis opgehaald.

Voor verdere vragen:
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Deze kun je bereiken via mail of via: 0365468041. Zie de link naar Klantenservice bovenin onze website.

Je kunt hier het retourformulier downloaden

 

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor alle bestellingen, betaal je een standaard verzendbijdrage van €4,95. Ditha Bonita heeft de verzending uitbesteed aan PostNL. Binnen Almere worden alle bestellingen gratis en persoonlijk bezorgd. De bijdrage bezorgkosten is altijd het zelfde, ongeacht of je een of meerdere producten bestelt. Bij een bestelling van meerdere producten, ben je dus relatief goedkoper uit. De werkelijke kosten voor een pakket tot 10 kilo bedragen namelijk €6.95. Ditha Bonita neemt dus standaard een deel van de werkelijke kosten voor haar rekening.

Mocht je bestelling in meerdere delen geleverd worden, dan betaalt Ditha Bonita de extra verzendkosten. Je hoeft dus niet te betalen voor naleveringen.

Voor bestellingen boven de €50,00 wordt geen verzendbijdrage in rekening gebracht.

Hoe snel levert Ditha Bonita

Ditha Bonita levert haar producten, indien voorradig, binnen een tot maximaal vijf werkdagen na ontvangst van je bestelling. Bij elk product staat vermeld of het desbetreffende artikel op voorraad is. Let op: zaterdag en zondag gelden niet als werkdagen. Orders in het weekend worden op maandag behandeld!

2 comments

  1. Peggy says: december 16, 2016

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply