FARMSKIN – Superfood voor je huid!

Farmskin bij Ditha Bonita

Niets zo belangrijk als een goede verzorging van je huid. En als je tijdens het voeden van je huid ook nog eens kunt relaxen is dat natuurlijk fantastisch. Natuurlijk smeer je niet zomaar alles op je huid. Behalve duurzaam en vegan, willen we ook dat het vrij is van allerlei soorten microplasticdeeltjes. Tijdens onze zoektocht naar een heerlijk ontspannende en natuurlijke sheet mask, kwamen we uit bij Farm Skin. Farm Skin is een Koreaans merk. Als er iets is, waar ze in Korea goed in zijn, dan is het wel het ontwikkelen van natuurlijke en effectieve gezichtsverzorgingsproducten.

Superfood voor een superhuid
De oprichter van Farmskin ontdekte dat superfood zeer effectief was bij het verbeteren van verschillende huidproblemen. Niet alleen wanneer we het eten, maar ook wanneer we het op onze huid aanbrengen. Verschillende natuurlijke componenten in elk superfood worden volledig geëxtraheerd om vers en gezond cosmetisch materiaal te maken. De producten van Farmskin zijn vrij van parabenen en veganistisch.

Ideologie
Farmskin wil de wereld oprecht inspireren door innovatieve technologie en creatieve producten. Daarnaast willen ze bijdragen aan de ontwikkeling van plattelandsgemeenschappen door een model van  gezamenlijke welvaart met boeren.