Fifties jurkjes van Lady Vintage

De jurkjes van Lady Vintage hebben een knipoog naar de jaren vijftig. Übervrouwelijk, kleurig en sexy! Je voelt je als een ster, weggelopen uit een fifties movie. Ge-wel-dig!

Pak NU je kans tijdens onze retro Sale! Jurkjes van Lady Vintage al vanaf € 45,-.

Say YES to your fifties dress!

De jurkjes van Lady Vintage zijn voor het overgrote deel gemaakt van katoen en een klein deel van polyester. Door de weefwijze die men gebruikt, veroorzaakt dit soort polyester geen zweetfestijn. Wat opvalt aan de jurkjes zijn de (wespen)taille, de wijde cirkelrokken (A-lijn) waaronder je een petticoat kunt dragen en veel aandacht (accent) voor de boezem. Veel van de jurkjes hebben een ceintuur om de taille nog meer te benadrukken.

Wij zijn blij met dit mooie new vintage merk. Hierdoor kunnen we jou mooie en betaalbare retro geïnspireerde jurkjes leveren!  Het is ook fijn te weten dat een jurkje van Lady Vintage niet alleen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard maar ook nog eens eerlijk is geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu.

De geschiedenis van Lady Vintage

Alle ontwerpen van Lady V, ook wel Lady Vintage, komen uit de koker van de Engelse Victoria en haar man Sergio. Dit ontwerpersechtpaar komt uit een lange lijn van textielontwerpers en -fabrikanten. Het leek dan ook voor de hand liggend dat ook zij de textielindustrie zouden ingaan. Maar dan wel met heel speciale ontwerpen. Victoria en Sergio hebben een ideaal: betaalbare jurken creëren met een classy snit. En dan niet zomaar classy, maar van een vlot, vrolijk en vrouwelijk tijdperk: de vijftiger jaren! Van een kwaliteit waar je WAUW tegen zegt! Victoria gaat voor adembenemend, origineel en begeerlijk. De prints moeten iets met je doen. Zodra je een jurkje van Lady Vintage aantrekt, voel je jezelf sexy en aantrekkelijk. Je straalt en voelt je on top of the world.

Made in London

Alle jurkjes worden ‘in eigen huis’ ontworpen. Victoria en Sergio geloven in een hoge kwaliteit, een ethische werkwijze, eerlijk loon voor arbeiders en goede arbeidsomstandigheden. Dat zochten en vonden ze dicht bij huis: hartje Londen. Dit is tot op de dag van vandaag de plek waar alle kledingstukken met veel liefde worden geproduceerd.

Victoria en Sergio hebben direct contact met de mensen die voor hen werken en kunnen de kwaliteitscontrole zelf uitvoeren. Gezien hun perfectionisme, betekent dit dat de kwaliteit erg hoog is.

Veilig online kopen en betalen

Om de aankoop van jouw Lady Vintage jurkje zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je afrekenen met behulp van iDeal, PayPal, Mister Cash, Credit Card of door middel van bankoverschrijving.

Neem contact op met Ditha Bonita

Heb je vragen over het merk Lady Vintage of wil je meer informatie over een specifiek jurkje? Neem contact op via ons contactformulier of bel 036 54 68 041.