Forrest & Love for a conscious, active lifestyle

Forrest & Love is een klein, Duits familiebedrijf dat mooie producten maakt die mensen helpen bij een bewuste levensstijl. Zoals een mooie lijn koperen waterflessen. En terwijl iedereen praat over hoe belangrijk het is om plastic te verminderen en onze planeet te beschermen doe je er daadwerkelijk iets aan met deze fles. Elke stap in de juiste richting is belangrijk. De flessen zijn handgemaakt met trots door ervaren ambachtelijke professionals. Zij gebruiken traditionele bewerkingstechnieken.

Koperen drinkflessen van Forrest & Love

Een koperen fles is lichter dan glas of staal en beslist duurzamer dan plastic of iets dergelijks. Met een koperen fles maak je een statement. Als je goed voor deze fles zorgt, gaat hij een lifetime mee.

Koper heeft aantoonbare gezondheidsvoordelen. Het wordt aanbevolen door Yogis en Ayurveda experts. Dit komt doordat het water wordt geïnfiltreerd met de positieve gezondheidselementen van koper. Koper verandert water ook in natuurlijk alkaline water. Dit helpt de ph waarde in je lichaam in balans te brengen.

Koper kan na verloop van tijd enige aanslag krijgen. Met citroen en zout op een doekje poets je het weer mooi glanzend. Ook aan de binnenkant kan de fles wat aanslag tonen, dit heeft geen invloed op de smaak van het water.