Bij Ditha Bonita houden we van leuke, nieuwe en duurzame producten. We houden ook van geuren. We waren al een tijdje op zoek naar lekkere geurkaarsen. Onze zoektocht werd eindelijk beloond met de vondst van de kaarsen van The English Soap Company. De geuren overtroffen onze verwachtingen. We werden er immens blij en gelukkig van. Benieuwd hoe jullie het vinden!

The-English-Soap-Company-geur-kaars-soya-wax

The English Soap Company werd opgericht in 2000 in het Engelse Waldron, East Sussex. Vanaf dag 1 is het uitgangspunt geweest om luxe producten van de allerhoogste kwaliteit te maken. Alles wordt met zorg en toewijding samengesteld in de eigen productiefaciliteit. Voor de producten maken ze gebruik van pure plantaardige oliën. Aan de samenstelling van de geuren, wat ook in Engeland gebeurt, werken topparfumeurs. De geuren zijn exclusief voor The English Soap Company. Je vindt ze dus nergens anders. Elk product ondergaat een laatste persoonlijke en handmatige inspectie voordat het de deur uit mag.

Kaarsen van soya was
Alle geurkaarsen van the English Soap Company zijn gemaakt van pure soyawas. Dat garandeert een schone, gelijkmatige brandtijd. Alle kaarsen zijn met de hand geschonken en hebben een heerlijke geur die je hele kamer vult. Voor elke stemming en gelegenheid is er een geur: bloemig, fruitig of kruidig.

Het spreekt voor zich dat de kaarsen cruelty free en vegan zijn. Ga meteen naar de geurkaarsen.

Geef een reactie

Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0