SALE
Oorspronkelijke prijs was: €39,90.Huidige prijs is: €25,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €34,90.Huidige prijs is: €20,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €25,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €39,90.Huidige prijs is: €25,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €29,90.Huidige prijs is: €25,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €29,90.Huidige prijs is: €25,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €39,90.Huidige prijs is: €25,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €45,00.

Greenbomb natural fashion

Greenbomb: mode uit de natuur

Bij Greenbomb vinden ze het belangrijk dat iedereen een stukje krijgt van de ‘taart’. De personen die de grondstof voor jouw kleding verzamelen, de mensen die de stoffen ontwerpen en de arbeiders die jouw T-shirt, rokje, jurkje, broek of trui met veel liefde in elkaar zetten. Een eerlijk loon voor eerlijke arbeid. Daarbij is het ook belangrijk dat het milieu zo min mogelijk schade ondervindt. En dus zijn de grondstoffen natuurlijk en wordt er bij de prints zelfs gebruik gemaakt van natuurlijke verf. Plantaardig want ook dieren, hoe klein of hoe groot ook, krijgen alle respect.

Gecertificeerd
Greenbomb heeft een aantal certificaten die aanduiden hoe duurzaam en natuurlijk de producten zijn die bij jou in de kledingkast komen te hangen en die jij met veel plezier gaat dragen. Zo is dit mooie merk aangesloten bij de Fair Wear Foundation en werken ze met en volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS).

Wat is GOTS?
Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. GOTS gaat uit van 100% biologische grondstof en kleding en textiel met dit keurmerk moeten voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan. Het percentage staat vermeld in het etiket.

Fair Fashion
De kleding van Greenbomb bestaat uit mooie basics die je elke dag kunt dragen. Superleuke jurkjes, blouses en rokjes die je ook heel fijn naar je werk aan kunt. En stoere T-shirts en sweaters voor haar maar ook voor hem, voor op die duurzame jeans die zo heerlijk zit. Duurzame mode hoeft ook echt niet prijzig te zijn, dat bewijst deze alleszins betaalbare collectie. Een T-shirt heb je al vanaf 29 euro. Dat is mooi meegenomen: duurzaam voor een fair price. Fair voor jou maar ook voor iedereen die aan het kledingstuk heeft gewerkt. Kijk, en daar worden wij blij van bij Ditha Bonita. Jij toch ook?!