Duurzame basiskleding van HempAge. Kies jouw favoriete kledingstukken gemaakt van hennep.

SALE
Oorspronkelijke prijs was: €67,00.Huidige prijs is: €50,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €89,95.Huidige prijs is: €69,00.

HempAge: puur natuur op je lijf

HempAge kleding heeft vanaf dag één maar één missie gehad: puur natuurlijk hennep materiaal weer de reputatie te geven waar het recht op heeft. Hennep is een onwijs mooi alternatief voor de traditionele, vervuilende grondstoffen. Toegegeven, de fabricage van hennep is veel duurder, zeker in vergelijking met katoen, maar het materiaal gaat veel langer mee.

Research en Ontwikkeling Hennep stof

HempAge heeft een eigen Research en Ontwikkeling afdeling waar men heel hard aan het werk is om een manier te vinden om de kosten van fabricage te drukken zodat hennep straks binnen ieders bereik komt. De collectie is tijdloos, dus je shirtje, vest, trui of jurkje gaat net zo lang mee, als jouw smaak toelaat.

Hennep kleding voor ecologisch balans

Hennepkleding heeft een hoog draagcomfort. De plant zelf zorgt voor een ecologische balans. Hennep heeft geen pesticide of andere chemische bestrijdingsmiddelen nodig. Dus je krijgt ook geen gif op je huid. Door de diepe wortels maakt het de compacte grond losser. Een hennepplantje heeft ook veel minder water nodig.

HempAge kleding voor ultiem draagcomfort

Hennep is een uitermate prettig materiaal zoals iedereen die het draagt kan bevestigen. Het voelt licht en zacht aan op je huid. Daar staat tegenover dat het fabricageproces net wat meer moeite kost dan dat van traditionele materialen. Maar door goede samenwerking met leveranciers en eigen research wordt de know-how van het materiaal en de fabricage daarvan steeds groter binnen HempAge kleding. Die kennis zetten ze in bij het perfectioneren van het product.
Hennep is het sterkste natuurlijke materiaal ter wereld. Hennep heeft een perfecte vochtregulatie en is daardoor erg prettig om te dragen: blijft koel als het warm is en is warm als het koud is.

Het credo van HempAge kleding: dressed by nature. Laat jij je ook door de natuur kleden?