Het gezicht achter de shop

Marielle van den Donk - LoFoWongAangenaam kennismaken. Mijn naam is Mariëlle van den Donk – LoFoWong. Getrouwd met Joost en moeder van twee geweldige zonen, Alain en Philip. Van oorsprong ben ik schrijver, het mooiste vak ter wereld. Al lang had ik vaag in mijn hoofd dat ik ooit ‘iets’ met kleding en/of sieraden wilde doen. Ik hield namelijk heel erg van (window-) shoppen en inspiratie opdoen. Ik kan nu naar hartenlust ‘winkelen’ voor mijn klanten. Niets zo leuk als leuke, nieuwe duurzame merken ontdekken.

De inspiratie van Ditha Bonita Conceptstore

Ditha Bonita is een hommage aan Ditha Cicilia. Zij was slechts 1.56 m maar een grootse vrouw en mijn moeder. Ditha Cicilia had een geheel eigen stijl. Eigenzinnig en stijlvol en van een onnavolgbare klasse. Ik was het avontuur graag samen met haar aangegaan, maar het mocht niet zo zijn. Nog steeds vormt mijn moeders feilloos gevoel voor smaak een belangrijke inspiratiebron bij het samenstellen van de collectie. in onze conceptstore bieden we mooie ingrediënten waar we 100% achterstaan. Jij mixt ze volgens jouw eigen stijl. Wil je graag een recept? Geen probleem wij inspireren je graag.

We care

Ditha Bonita staat voor puur, eerlijk en natuurlijk. Ik ben er trots op dat ik inmiddels samenwerk met fijne, gelijkgestemde mensen. De producten zijn kleurrijk, authentiek en duurzaam. We kiezen heel bewust voor producenten die ervoor zorgen dat de mensen die aan jouw kledingstuk werken een eerlijk loon ontvangen. Ze werken onder goede arbeidsomstandigheden. De fabrieken staan veelal in Europa en er wordt geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur. Het grootste deel van onze kleding wordt gemaakt van biologisch katoen, hennep, cupro, tencel, linnen en andere natuurlijke óf hergebruikte materialen. De principes waar we bij Ditha Bonita voor staan zijn:

* Duurzaamheid
* Transparantie
* Eerlijk en puur
* Biologisch of hergebruik van materialen
* Authentiek en origineel
* Respect voor mens, dier en milieu
* Geen dierlijke ingrediënten en materialen

Kom je iets tegen waar je vragen over hebt, laat het weten! Bereik of volg ons via Facebook, Instagram of Pinterest. Neem ook eens een kijkje bij de blogs. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsupdates, chatten of een bericht achterlaten.