De vegan tassen van Hi-di-Hi zijn eigenzinnig en origineel. Elk seizoen bieden we de allermooiste collectie items in ons assortiment.

De verrassende tassen van Hi-di-Hi

Bij Ditha Bonita zijn we dol op de tassen van het Nederlandse merk Hi-di-Hi. We delen de liefde voor eigenzinnige producten die je outfit net dat bijzondere geven. We letten op de manier waarop ze gemaakt worden: duurzaam en eerlijk. Deze originele tassen worden gemaakt van PU. Polyurethaan is hoogwaardig kunststof. Het is milieuvriendelijk, recyclebaar en heeft de kwaliteiten van echt leer.
Voor de tassen van Hi-di-Hi worden geen dieren gedood en ook geen dierlijke materialen gebruikt. Ze passen daardoor in een vegan lifestyle.

Ontstaan uit verbazing

Sylvia Krens, het creatieve brein achter Hi-di-Hi en (jongere zusje) Noi-Noi, lag jaren geleden ziek op bed.  Ze keek uit op straat en verbaasde zich erover dat mensen totaal geen contact maakten met elkaar. Bovendien werd het straatbeeld overheerst door zwart en grijs.

Haar zoontje wilde dolgraag een rugzak die van hem een superheld zou maken. Zij maakte er eentje met wat ze voorhanden had. De kleine man trok veel bekijks en er kwamen veel reacties op. Sylvia raakte geïnspireerd en begon haar eigen, kleurrijke merk met een verhaal. Waarom deze naam? Ken je de begroeting hi di hi nog uit de gelijknamige TV-serie? Word je daar niet vrolijk van? Juist ja, dan weet je het antwoord.

Hi di Hi tassen: so fun, so you!

De tassen van Hi-di-Hi zijn fun en helemaal jou! Vormgeving, kleurgebruik én kwaliteit zijn aandachtstrekkers. Hi-di-Hi maakt kunstwerkjes waar twee keer naar gekeken wordt. En dan nog een keer. Je wordt op straat aangesproken vanwege je tas. Ze zijn kleurrijk en je wordt er vrolijk van. Welke je ook kiest, ze kunnen tegen een stootje.

De tassen worden gemaakt in China. Krens heeft daar een eigen fabriek. De medewerkers werken onder goede omstandigheden, hebben Nederlandse werktijden, een ziektekostenverzekering en krijgen fatsoenlijk te eten in de pauze. De training die ze krijgen om te zorgen dat de tassen voldoen aan alle kwaliteitseisen, zorgt ervoor dat ze kunnen groeien. Hun salaris groeit dan natuurlijk mee. Krens heeft daardoor loyale werknemers en zij op hun beurt een stabiel inkomen. We zeiden het al, je maakt vrienden met deze bijzondere tassen.
Hang een duurzame, eerlijk gemaakte tas van Hi-di-Hi aan je schouder. Gespreksstof verzekerd.

En hou je van Hi-di-Hi tassen, dan ben je vast en zeker ook helemaal weg van de NOI NOI collectie! > Neem een kijkje.