Humble brush : aan jou de keuze… voor bamboe

Humble Brush Bamboe tandenborstels hebben sterke maar zachte BPA-vrije borstelharen. De borstels zijn gemaakt van nylon, een materiaal dat niet afbreekbaar, maar wel heel gemakkelijk composteerbaar is.
  • Normale levensduur: deze ecologische bamboe gaat net zo lang mee als plastic tandenborstels uit massaproductie.
  • Biologisch bamboe handvat: het handvat is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe wat een natuurlijke anti-slip eigenschap heeft. Humble Brush heeft een ergonomische handligging en is met zijn tijdoze en strakke ontwerp een perfect must-have accesoire voor in de badkamer.
  • Ongeloofelijk duurzaam: wist u dat bamboe het snelst groeiend materiaal op aarde is? Bamboe is van nature anti-bacterieel waardoor er geen pesticiden en andere hulpmiddelen nodig zijn tijdens het kweken. Een uitstekend maar ondergewaardeerd materiaal.
  • Composteerbare verpakking: de Humble Brush wordt geleverd in een volledig milieubewuste verpakking. De borstel wordt beschermd door een transparant en biologisch afbreekbaar beschermzakje, volledig gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.