Izy bottles: Meer natuur…minder plastic

Izy bottles is een jong en duurzaam bedrijf met een een belangrijke missie. De hoeveelheid plastic (zwerfafval) helpen verminderen en CO2 neutraal zijn. Daarom is het belangrijk om re-usable te drinken. Weg met de plastic waterflesjes en hallo herbruikbare flessen met prachtige dessins. Eén IZY Bottle gaat gemiddeld 150 plastic flesjes per jaar tegen. Dat betekent op jaarbasis (2021) eem vermindering/vermijding van wel 4.500.000 extra plastic flesjes.

Schoon drinkwater
Bij Izy Bottles vinden ze het essentieel dat iedereen op de wereld toegang heeft tot schoon en vers water. Iets wat nog niet overal ter wereld vanzelfsprekend is.
Daarom doneren ze voor elke verkochte IZY Bottle 500l schoon drinkwater aan de waterprojecten van Made Blue. In 2021 resulteerde dit in een donatie van maar liefst 10.000.000l schoon drinkwater.

CO2 neutraal
Ook ten aanzien van het tegengaan van vervuiling dragen ze een steentje bij. Voor elke geproduceerde fles zorgen zij dat die 100% gecompenseerd wordt door bomen te planten in Ethiopië.

Het oog wil ook wat en dat zit bij Izy bottles wel goed. Gemaakt van mooi en duurzaam materiaal in fijne trendy kleuren en dessins. En zo kom je niet alleen hip maar ook duurzaam voor de dag!