JALFE kleding: Groene damesmode uit Denemarken

Het Deense duurzame modemerk Jalfe ontwerpt en produceert basics voor dames. Daarbij maken ze uitsluitend gebruik van biologische materialen. In de stijl en kleuren laat de ontwerpster zich inspireren door Scandinavië. De snit is eenvoudig. De kleuren van Jalfe kleding zijn warm en subtiel. Hier geen voorbijgaande fast fashion maar stukken die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Mooie kleding die ook na jaren nog geen seconde verveelt. T-shirts met korte en lange mouwen. Vestjes met en zonder knopen. Jurkjes zonder mouwen, met driekwart of met lange mouwen. En natuurlijk de beroemde leggings in fijne streepjes of effen. Combineer het in laagjes, speel met patronen en clash met kleuren. Deze heerlijk minimalistische stijl past overal bij. In elke kledingkast, bij elke gelegenheid.

Logo-Jalfe-organic-te-koop-bij-DithaBonita-Almere

Kleding van gecertificeerd biokatoen

Jalfe: Groene damesmode uit Denemarken werkt met gecertificeerd biologisch katoen. Dit betekent dat de ruwe materialen niet worden gekweekt met synthetische mest en pesticide. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van genetisch gemodificeerde planten. De kleding die we bij Ditha Bonita van Jalfe inkopen is 100% vegan. De fijne biologische jersey kwaliteit voelt heerlijk aan op je huid.

Made in Europe

De biologisch katoenen stoffen worden in Denemarken gewoven. De prachtige stoffen van die zo typische Jalfe ontwerpen, worden met veel liefde in elkaar gezet in de Baltische staten. Iedereen krijgt een eerlijk loon en werkt met veel plezier aan deze doordachte eco-collectie.

Goed en mooi

De filosofie van Jalfe is simpel: ze houden van mooie materialen en schitterende kleuren. Uiteraard van de hoogste kwaliteit en stijlvol zoals je dat van een Scandinavisch merk kunt verwachten. Maak ruimte in je garderobekast voor Jalfe. Een écht, duurzaam en eerlijk merk!