Privacy Policy Ditha Bonita

Contactgegevens
Gebouw De Inbinderij
De Binderij 60B | 1321 EK Almere
E: info at dithabonita punt nl
T: 036-5468041 M: 06-54375165
Contactpersoon: Mariëlle van den Donk
KvK 32156040

Privacy Policy Ditha Bonita

Bij Ditha Bonita vinden we Privacy een belangrijk goed. Onze privacy, die van onze klanten en onze relaties. Maar ook iedereen die we (nog) niet kennen!
Wij nemen jouw privacy heel serieus en wij nemen daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb jij meer vragen over onze privacy policy of maak je je ergens zorgen over, laat het ons vooral weten!
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij normaliter verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Bankrekeningnummer (bij het afrekenen via Ideal)
– Jouw inlognaam en wachtwoord zijn alleen voor jou zichtbaar.
Voor de belastingdienst zijn wij verplicht om al onze bestellingen ten minste zeven jaar te bewaren. Rekeningnummers bewaren we 30 dagen zodat we eventuele retouren kunnen terugstorten. Daarna worden deze verwijderd.
Je bent natuurlijk niet verplicht om ons te voorzien van bovenstaande gegevens, echter indien wij niet beschikken over jouw bovengenoemde informatie kunnen wij niet instaan voor een correcte levering van onze producten of terugstorting van retouren.
Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens:
Ditha Bonita verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het correct afhandelen van onze diensten.
– Het correct afhandelen van jouw betaling en eventuele retournering
– Als relatie van Ditha Bonita sturen wij je zo nu en dan een nieuwsbrief. Let op: Alleen als jij je daarvoor ZELF hebt ingeschreven.
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je tijdig te kunnen informeren over wijzigingen rondom jouw bestelling
Keuzes voor opname van jouw persoonsgegevens
Vanzelfsprekend bieden wij je de mogelijkheid tot het veranderen, gegevensoverdraging of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op het moment aan ons is verstrekt. Dit verzoek kun je per e-mail aan ons doorgeven waarna wij de door jou opgegeven informatie zullen verwijderen uit ons bestand (tenzij er nog sprake is van een verplichting van jou naar ons of naar de belastingdienst).
Uitschrijven van onze nieuwsbrief
Onderaan iedere nieuwsbrief van Ditha Bonita vind je de mogelijkheid om je met ingang van direct af te melden van onze nieuwsbrief. Je mist dan natuurlijk wel onze actie aankondigingen of leuke nieuwtjes over producten, diensten en evenementen.
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website heeft zeker niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op, dan verwijderen wij deze informatie.
Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie of dienst relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden middels onze dienstverlening.
Welke cookies ‘serveren’ we jullie en waarom?
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die geplaatst worden door de website van Ditha Bonitae op computers, telefoons en tablets van bezoekers. Een cookie bevat identificatiegegevens, waarmee websites je kunnen herkennen, ongeacht welk apparaat je gebruikt.
Technische (ofwel functionele cookies)
Aangezien deze cookies niet of nauwelijks je privacy aantasten mogen wij deze formeel gezien zonder jouw toestemming plaatsen. Deze cookies zijn niet verbonden aan een profiel over jou maar volledig anoniem.
Deze cookies gebruiken wij om:
– Te onthouden welke informatie jij invult op eventuele contact formulieren en om jouw voorkeuren te onthouden wat zou moeten leiden tot gebruiksgemak van onze website
– om er voor te zorgen dat je alleen dat te zien krijgt, waar je voor komt.
– De website te verbeteren wat betreft de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.
– Onze website te optimaliseren voor jouw gebruiksgemak
– Tevens plaatsen wij analytische cookies van Google Analytics. Ook deze cookies zijn niet verbonden aan een profiel over jou.
2.  Analytische cookies. Deze cookies gebruiken wij om:
– bezoekers statistieken van onze website bij te houden
– om te kunnen zien hoe je ons hebt gevonden
– inzage te ontvangen over het aantal bezoekers op de webpagina’s en de duur van het bezoek.
– gegevens over je browser en apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte te kunnen zien.
– Google heeft van Ditha Bonita geen toestemming gekregen om verkregen analytische informatie vanaf de website van Ditha Bonita te gebruiken of in te zetten voor andere bij Google aangesloten diensten. De instellingen die Ditha Bonita aan Google Analytics heeft meegegeven zijn:
Jouw IP-adres mag alleen geanonimiseerd verwerkt worden.
Ditha Bonita heeft de optie van Analytics ‘Gegevens delen’ uitgezet.
Ditha Bonita heeft een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google.
Social Media Cookies
Wij hebben buttons op onze website zodat jij eenvoudig onze Facebook pagina kunt bezoeken en/of promoten (“liken” of delen) op jouw eigen sociale netwerken. Hiervoor worden cookies geplaatst door deze netwerken zelf. Ditha Bonita heeft hier geen invloed op. Als je wilt weten hoe Facebook,  Pinteres, Instagram, Twitter, YouTube of Google Plus met jouw gegevens omgaan, zul je zelf hun eigen Privacy Verklaring goed moeten doorlezen.
https://nl-nl.facebook.com/privacy/explanation (voorbeeld van Facebook)
Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.
Meer informatie over cookies? Op de volgende websites kun je meer informatie over cookies vinden:
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?”
Delen van persoonsgegevens met derden
Ditha Bonita verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij delen onze informatie enkel met derden voor een correcte uitvoering van onze (marketing)activiteiten, zoals LaPosta nieuwsbrieven verzending (indien jij je voor de nieuwsbrief hebt ingeschreven), My Parcel voor je bestellingen. Met deze bedrijven sluiten wij een bewerkersovereenkomst om ons ervan te verzekeren dat ook zij dezelfde privacy normen en waarden hanteren als bij Ditha Bonita.
Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
Deze privacy-verklaring is niet van toepassing op de inhoud van websites die een link naar de website van Ditha Bonita bevatten. Deze websites hebben mogelijk een eigen privacy-verklaring die je zelf zult moeten raadplegen.
Heb je toch een klacht met betrekking tot ons privacy beleid?
Neem dan gerust contact met ons op. We zullen dan onmiddellijk voor een oplossing zorgen. Ook willen wij je erop wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
Vragen? Gewoon even mailen naar info at dithabonita punt nl
Bovenstaande Privacy Verklaring is ge-update/aangepast per 17 mei 2018