Retourneren/herroeping

Retourneren: 14 dagen zichttermijn
Vanzelfsprekend kun je bij ons altijd retourneren/herroepen en ruilen. Uiteindelijk willen we dat je helemaal blij en tevreden bent met je bestelling. Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om artikel(en) te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel. Je kunt hiervoor het meegestuurde retourformulier gebruiken of vergelijkende informatie die je ons kunt mailen.  Deze informatie ook graag bijsluiten in jouw retourzending. Je hebt vanaf het moment van de herroeping nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele binnenverpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw eigen rekening.

Na ontvangst van de retourzending

Na een goede ontvangst van jouw retourzending (*), betalen wij jou volledig terug (inclusief eventuele leveringskosten indien de volledige bestelling is geretourneerd) onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop wij de retour hebben ontvangen. Terugbetaling is onder voorbehoud. Zie ook uitsluiting op herroeping. (*) Ten overvloede: indien je gratis verzending had, dan vallen er uiteraard geen verzendkosten terug te betalen. Kosten die niet zijn gemaakt, vallen ook niet terug te betalen.

Tenzij Ditha Bonita aanbiedt het product zelf af te halen, mag Ditha Bonita wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of jij aantoont dat jij het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Ditha Bonita gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gebruikt, tenzij jij instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor jou.

Als jij hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de standaardlevering van Ditha Bonita, hoeft Ditha Bonita de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Ruilen(**): 14 dagen zichttermijn

Natuurlijk kun je binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling een artikel ruilen. Dit gaat als volgt: stuur het artikel dat je wilt ruilen retour. We storten na ontvangst en controle het bedrag op je rekening terug. Indien je daarop niet wilt wachten omdat het artikel of de maat uitverkocht kan raken, dan kun je uiteraard het artikel dat je ervoor in de plaats wilt hebben alvast bestellen. Ruilen komt feitelijk op hetzelfde neer als opnieuw bestellen.

Terugbetaling bij retournering

Na ontvangst door Ditha Bonita van jouw retourzending zullen wij jouw betaling terugstorten binnen 14 dagen. Het spreekt voor zich dat de retourzending wel in orde moet zijn bevonden. Kosten voor retouren zijn voor rekening van de klant.

Betekenis kosten van verzenden, retourneren

Kosten van verzenden zijn de kosten die worden gemaakt om de bestelling naar de klant te versturen. Bij een bedrag boven de 75 euro zijn de kosten voor ons. Bij een bedrag onder de 75 euro betaalt de klant een bijdrage van 5,50 (dit zijn niet de werkelijke kosten, een deel daarvan nemen wij voor onze rekening). Deze kosten worden terugbetaald bij retour van de volledige bestelling.
Kosten van retourneren zijn de kosten die worden gemaakt om de bestelling naar ons te retourneren

 (*) Uitsluitingen op herroeping: Artikelen dienen onbeschadigd, niet gedragen, niet gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt te zijn. Ruilingen en retouren moeten voorzien zijn van de originele binnenverpakking, indien mogelijk en bijgeleverd, en bijbehorend prijskaartje aan het artikel. Artikelen die hier niet aan voldoen, Wil je het beschadigde of gebruikte artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzendkosten.

– Panty’s en ondergoed die uit de verpakking zijn gehaald en/of gedragen, kunnen om hygiënische redenen nooit geruild of geretourneerd worden.
– Aangebroken verpakkingen van etenswaren kunnen niet worden geretourneerd
– Opengemaakte en gebruikte beautyproducten zoals bodylotions, etc. kunnen om begrijpelijke redenen niet worden geretourneerd

– Pakketten die onder rembours naar ons verzonden worden, worden helaas niet geaccepteerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor door ons te ontvangen ruilingen/ retouren die zoek zijn geraakt met de post.

Ruilen of retourneren bij in conceptstore

Je kunt het artikel ook persoonlijk ruilen of terugbrengen in onze conceptstore: De Binderij 60B, 1321 EK Almere-Literatuurwijk. Voor contact informatie: zie Contact

Retourformulier

We stellen het erg op prijs als je het retourformulier ingevuld meestuurt, met de te retourneren items. Mocht je dit kwijtraken, dan tref je hieronder een download aan van een retournerings-/herroepingsformulier. Je mag dit formulier gebruiken door deze tekst over te nemen in je aanmeldingsmail om te retourneren. Ook kun je deze tekst bijsluiten bij je retourzending.

Retour adres:
Ditha Bonita
De Binderij 60-B
1321 EK Almere

Voor verdere vragen:
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Deze kun je bereiken via mail of via: 0365468041 en/of 06543 zeven vijf 165. Zie de link naar Klantenservice.

Je kunt hier het retourformulier downloaden