Retourneren/herroeping

Retourneren (*): 14 dagen zichttermijn
Vanzelfsprekend kun je bij ons altijd retourneren. Uiteindelijk willen we dat je helemaal blij en tevreden bent met je bestelling. Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het artikel(en) te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel. Je kunt hiervoor onderstaand voorbeeld gebruiken van het herroepingsformulier of vergelijkende informatie die je ons kunt mailen.  Deze informatie ook graag bijsluiten in jouw retourzending. Je heb vanaf het moment van de herroeping nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.

Na een goede onze ontvangst van jouw retournering betalen wij jou volledig terug (inclusief eventuele leveringskosten indien de volledige bestelling is geretourneerd)  onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop jij ons de herroeping hebt gemeld.

Tenzij Ditha Bonita aanbiedt het product zelf af te halen, mag Ditha Bonita wachten met terugbetalen tot zij het product heeft ontvangen of jij hebt aantoont dat jij het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Ditha Bonita gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gebruikt, tenzij jij instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor jou.

Als jij hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de standaardlevering van Ditha Bonita, hoeft Ditha Bonita de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Ruilen(*): 14 dagen zichttermijn
Ook kun je binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling een artikel ruilen. Bij ruiling met een ander artikel betalen wij ook je verzendkosten en mag je het artikel op onze kosten omruilen. In dit geval stuur je een bericht via het contact formulier op de pagina klantenservice. Selecteer hiervoor de optie RUILEN, dan krijg je van ons een retoursticker die je kunt laten inscannen op een PostNL punt.

Terugbetaling bij retournering
Na ontvangst door Ditha Bonita van jouw retourzending zullen wij jouw betaling terugstorten binnen 14 dagen.

 (*) Uitsluitingen op herroeping: Artikelen dienen onbeschadigd, niet gedragen, niet gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt te zijn. Ruilingen en retouren moeten voorzien zijn van de originele verpakking, indien mogelijk, en bijbehorend kaartje aan het artikel. Artikelen die hier niet aan voldoen worden niet in behandeling genomen! Er wordt in dat geval geen nieuw artikel opgestuurd of geld teruggegeven. Eventuele kosten die Ditha Bonita heeft gemaakt voor het terugnemen van de goederen, zullen aan je worden doorberekend. Wil je het beschadigde of gebruikte artikel terug? Dan kan dit tegen vergoeding van verzend- en handlingskosten.

– Shapewear die uit de verpakking is gehaald en/of gedragen, kan om hygiënische redenen nooit geruild of geretourneerd worden. Samengevat: de shapewear moet nog in de nieuwe, originele staat zijn en nog van alle labels voorzien zijn in de niet aangebroken verpakking.

– Pakketten die onder rembours naar ons verzonden worden, worden helaas niet geaccepteerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor ruilingen/ retouren die zoek zijn geraakt met de post.

Ruilen of retourneren bij onze showroom
Je kunt het artikel ook persoonlijk ruilen of terugbrengen bij onze showroom: De Binderij 60B, 1321 EK Almere-Literatuurwijk. Let op: dit kan alleen op afspraak! Voor contact informatie zie de link naar Contact bovenin onze website.

Herroepings formulier
Om het retourneren voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken tref je hieronder een download aan van een retournerings/ herroepingsformulier. Je mag dit formulier gebruiken door deze tekst over te nemen in je aanmeldings mail om te retourneren. Ook kun je deze tekst bijsluiten bij je retourzending.

Ruil | Retour adres:
Ditha Bonita
De Binderij 60-B
1321 EK Almere

Let op: Binnen Almere worden retouren gratis opgehaald.

Voor verdere vragen:
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Deze kun je bereiken via mail of via: 0365468041. Zie de link naar Klantenservice bovenin onze website.

Je kunt hier het retourformulier downloaden