Bestellingen worden geleverd na betaling. Bij een bestelling vanaf € 75,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. Wij verzenden met PostNL en DHL.

Verzending buitenland
Ditha Bonita verzendt ook naar het buitenland. Wij rekenen de standaard PostNL tarieven voor Europese bestemmingen. Meest voorkomende bestemmingen zijn België en Duitsland: 9 euro. Mocht je buiten Europa wonen, dan kun je ons een e-mail sturen waarna wij een opgaaf kunnen doen van de verzendkosten. Let op, niet alle merken mogen worden besteld in het buitenland in verband met concurrentiebeding.

Verzending naar ander adres
Je kunt bij je bestelling een ander afleveradres opgeven. Je kunt ons ook een e-mail sturen waarin je verzoekt om het pakketje op een ander adres af te laten leveren.

Verzending
Je bestelling wordt in een neutrale verpakking verzonden via PostNL.

Ophalen
Je kunt je bestelling ook persoonlijk ophalen in de conceptstore van Ditha Bonita. Adres: De Binderij 60B, 1321 EK Almere-Literatuurwijk. Dit kan voorlopig uitsluitend op afspraak. Vanzelfsprekend hoef je de verzendkosten dan niet te betalen.

Bezorging

Hoe snel levert Ditha Bonita?
Ditha Bonita levert haar producten, indien voorradig, binnen maximaal drie tot vijf werkdagen na ontvangst van je betaling. Bij elk product staat vermeld of het desbetreffende artikel op voorraad is. Let op: zaterdag en zondag gelden niet als werkdagen. Orders in het weekend worden pas maandag behandeld!

Wat zijn de bezorgkosten?
Voor alle bestellingen, betaal je een standaard verzendbijdrage van €4,95. Ditha Bonita heeft de verzending uitbesteed aan PostNL en/of DHL. Binnen Almere worden alle bestellingen gratis en persoonlijk bezorgd.

Hoe worden de bezorgkosten berekend?
Voor het verzendklaar maken, controleren en verzenden van je bestelling, betaal je voornoemde tarieven. Mocht je bestelling in meerdere delen geleverd worden, dan betaalt Ditha Bonita de extra verzendkosten. Je hoeft dus niet te betalen voor naleveringen. Voor bestellingen boven de €75,00 wordt geen verzendbijdrage in rekening gebracht. De bijdrage bezorgkosten is altijd het zelfde, ongeacht of je een of meerdere producten bestelt. Bij een bestelling van meerdere producten, ben je dus relatief goedkoper uit. De werkelijke kosten voor een pakket tot 10 kilo bedragen namelijk €7,25. Ditha Bonita neemt dus standaard een deel van de werkelijke kosten voor haar rekening.