SALE
Oorspronkelijke prijs was: €329,00.Huidige prijs is: €199,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €195,00.Huidige prijs is: €139,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €195,00.Huidige prijs is: €139,00.

LangerChen Jassen

LangerChen jassen: Eerlijk – Bewust – Duurzaam

FAIR – CONSCIOUS – SUSTAINABLE, dit zijn de drie pijlers waarop het Fair Fashion Label LangerChen rust. Belangrijkste missie is om Eco buitenkleding te maken die opvalt door de tijdloze snit, duurzame materialen en maximale functionaliteit. Vanaf dag 1 hebben de eigenaren van LangerChen zich gecommitteerd aan het bieden van eerlijke arbeidsomstandigheden in hun fabriek, een zo klein mogelijke carbon footprint en het maken van hoge kwaliteit producten.
De oprichters van LangerChen zijn Miranda Chen & Philipp Langer. Daar komt dus ook de naam vandaan.

Jassen gemaakt met aandacht en expertise

LangerChen jassen zijn het levende bewijs dat een ‘Made in China’ label niet synoniem hoeft te zijn met massaproductie en slechte werkomstandigheden. Sterker nog, de eigenaren van LangerChen zijn erin geslaagd om een milieuvriendelijke en eerlijke productiefaciliteit in China op te zetten. Net buiten Shanghai vinden we de Jiecco textielfabriek. Hier wordt de gehele LangerChen collectie geproduceerd van de eerste materialen tot en met het eindproduct. De fabriek is GOTS-gecertificeerd. Hier worden inmiddels ook andere bekende, duurzame merken geproduceerd.

Duurzaam – Aandacht voor het leefmilieu is het uitgangspunt. Dus de carbon footprint moet zo klein mogelijk zijn. Er worden dan ook alleen de beste materialen gebruikt zoals biologisch katoen, Tencel, biologisch linnen en recycled polyester.
Functioneel – Alle materialen worden in de eigen fabriek verwerkt. Daarom kunnen ze er bij LangerChen voor zorgen dat de look & feel van de jas in harmonie is met een maximale functionaliteit. Dankzij unieke weefmethoden, speciale membranen en de juiste materialen bieden de jassen optimale warmte op koude winterdagen, beschermen ze je tegen de regen en heb je geen last van koude wind. Geschikt voor elke gelegenheid en weersomstandigheid.
Eerlijk – LangerChen bewijst dat de mode-industrie ook fair kan zijn. Iedereen krijgt een eerlijk loon, de arbeidsomstandigheden zijn goed en de medewerkers worden elke dag gebracht en gehaald. Zij leren hoe belangrijk het is om op een goede manier met het milieu om te gaan.