Leafies: kunstig plantje met hoge attentiewaarde

LEAFIES-Set-Lilia-roest-green-gift-duurzaam

Leafies is een uniek, Nederlands product, waarin duurzaamheid, natuur en emotie samenkomen. Ontwerper Jan Willem van Elten heeft zich bij zijn ontwerpen laten inspireren op de natuurlijke vormen van planten en deze uitgewerkt in dun metaal. Leafies zijn vederlicht, buigzaam en uitgevoerd in verschillende, natuurlijke kleuren. De blaadjes zijn subtiel gedetailleerd.

Leafies zijn een laagdrempelige manier om iemand een hart onder de riem te steken of te laten weten dat je aan ze denkt. Het gebaar van een bloemetje, maar dan net even anders. Leafies zijn uniek en voor altijd en het mooie is dat je ze nooit water hoeft te geven. Wil je ze standalone in de bijgeleverde bag zetten of meerdere bij elkaar. Het bijgeleverde minipotje/bog vul je met het eveneens bijgeleverde vulmateriaal waarmee je een Leafie kan fixeren. Dankzij de coating kun je de Leafies ook buiten zetten.

Een ander voordeel is dat de Leafies zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en eenvoudig als een brievenbuspakje te verzenden zijn. Op het bijgevoegde kaartje in het pakketje kun je een aardige boodschap kwijt. Een Leafie is voor alle gelegenheden geschikt: felicitaties, om te laten weten dat je aan iemand denkt of om je medeleven te tonen. Zowel zakelijk als privé een superleuk cadeau.