Living Crafts biedt tijdloze en toch eigentijdse kleding. Elk seizoen hebben we een uitgebreid assortiment met de mooiste items.

 

Living Crafts duurzame kleding

Het merk Living Crafts gebruikt duurzaamheid niet als een modewoord. Duurzaamheid zit in het DNA van dit merk en daar zijn ze trots op. Al meer dan 30 jaar produceert dit Duitse merk hoge kwaliteit natuurlijke producten met oog voor het milieu en socio-economische omstandigheden van de arbeiders. Aan de basis liggen waarden als geloofwaardigheid, volhardendheid en vertrouwen. De bedrijfsvoering van Living Crafts kleding is transparant en open.

Eco en eerlijke Living Crafts kleding

Eco en eerlijkheid zijn topprioriteit. Dat betekent dat er wordt gekeken naar de werkomstandigheden van de arbeiders maar ook naar een productie zonder pesticides of andere chemische toevoegingen. Dit geldt zowel voor de ruwe materialen als voor de verwerking ervan. Ook bij het verven van de materialen worden niet-giftige verfstoffen gebruikt. De impact op het milieu moet zo klein mogelijk zijn.
LIVING CRAFTS staat voor kleding die lang meegaat. De ontwerpen zijn tijdloos en blijven jaar na jaar courant. Een perfect merk voor basisstukken in je garderobe die nooit ‘uit de tijd’ raken.

Tijdloze kleding maar bij de tijd

Met Living Crafts kleding richt Ditha Bonita zich speciaal op mannen en vrouwen die houden van mooie, eerlijk geproduceerde, duurzame kleding. Tijdloos maar toch bij de tijd. Het is een perfect merk voor je basics. Fijne witte blouses, mooie, natuurlijke materialen. Alles zonder opsmuk en terug naar de basis. Fijne items om te combineren met de meer edgy stijlen die je ook in onze vegan webshop vindt. Rust en vrolijkheid vinden elkaar in een perfecte harmonie.