Ultravrouwelijk met een sausje van casual chic en retro. Dat is Mademoiselle YéYé! Elk seizoen bieden we de allermooiste collectie items in ons assortiment.

SALE
Oorspronkelijke prijs was: €94,00.Huidige prijs is: €39,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €89,00.Huidige prijs is: €59,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €109,00.Huidige prijs is: €50,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €39,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €34,00.Huidige prijs is: €20,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €45,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €35,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €35,00.

Mademoiselle YéYé kleding | eco vegan sixties style

Mademoiselle Yéyé kleding is een merk dat voor alles staat waar we bij Ditha Bonita van houden. Ultravrouwelijk met een sausje van casual chic en retro. Mooie prints, zachte vormen en soepele materialen. Dit lifestyle fashion brand is Peta approved vegan dus 100% cruelty free. Het hart en de ziel van Mademoiselle Yéyé staan stevig in de Jaren zestig. Een tijdperk waar de designers van dit vrolijke merk zich door laten inspireren. Yéyé is een genre Franse popmuziek uit de Jaren zestig. De naam komt van de Engelse uitroep: “Yeah!” Mademoiselle Yéyé  ontwerpt unieke jurkjes, tops, knitwear, rokjes en jasjes voor de retroliefhebbende meisjes en vrouwen met een nadruk op mod en sixties vintage stijl. Pencil skirts, stoere broeken, leuke tops, vrolijke printjes: Mademoiselle Yéyé is draagbaar, übercute en binnen de kortste keren jouw lievelingsmerk.

Dit aantrekkelijke Zuid Duitse label produceert alle kleding in Europa conform de Fair Wear Foundation en Öko-Tex Standaard 100 normen. Er worden voor de productie van de collectie geen materialen gebruikt van dierlijke oorsprong. Er wordt geen gebruik gemaakt van kinderarbeid en de werkomstandigheden en het loon van de arbeiders zijn eerlijk en optimaal.