Mandala yoga kleding: fair & sustainable yoga fashion

Mandala yoga kleding is een mooi, duurzaam kledingmerk dat zich toelegt op yoga wear. De kledingstukken zijn zo mooi en comfortabel dat ze ook goed als vrijetijdskleding gedragen kunnen worden. Yoga fashion is bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik. Niets zo heerlijk als na je werk even iets makkelijkers aantrekken. Om er vervolgens ook mee naar de sportschool/yogales mee te gaan. De kleding van Mandala is tijdloos en mooi een combinatie van sportieve nonchalance en vrouwelijke elegantie.

 

SALE

Sports- en loungewear

Mandala infinity top paars

39,00
SALE

Sports- en loungewear

Mandala extra long top stone

39,00
SALE

Sports- en loungewear

Mandala extra long top black

39,00
SALE

Sports- en loungewear

Mandala basic jogger stone

59,00
SALE

Sports- en loungewear

Mandala printed legging IKAT

45,00

 

Comfortabele yoga fashion van hoge kwaliteit

De yogawear wordt op een milieu-, dier- en mensvriendelijke manier geproduceerd in Turkije en de eigen fabriek in Shanghai. Arbeiders werken onder goede omstandigheden en krijgen een eerlijk loon. Ook de gebruikte materialen zijn duurzaam. Tencel, Modal en textiel gemaakt van PET-flessen (let op, gebruik bij wassen van textiel van gerecyclede petflessen de Guppyfriend waszak).

De comfortabele yogawear van Mandala geeft je de garantie van een duurzaam, hoge kwaliteit kledingstuk van een tijdloos design.