Miracles by Stella; smeer niets op je huid dat je niet kunt eten

Stella Webbers motto was vanaf het begin duidelijk: “Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten”. Op basis van die filosofie creëerde zij Miracles by Stella. Dit is een 100% puur natuur en vegan verzorgingslijn. Volgens Stella is alles van nature in onszelf of in de natuur aanwezig. Zoals een gezond lichaam natuurlijke voeding nodig heeft, zo vraagt de huid om natuurlijke verzorging! De basis van de lijn is aromatherapie.

Het begint bij zelfliefde

Wanneer je voor puur natuur kiest, kunnen er wonderen gebeuren. Dat ondervond Stella aan den lijve. Vandaar dan ook de naam: ‘Miracles by Stella’. Tijdens het proces van ontwikkelen en experimenteren voelde en zag ze hoe haar huid steeds jonger werd. De ontwikkeling en de groei van Miracles by Stella zorgde voor een transformatie bij Stella. Ze voelde zich ontpoppen als een rups in een vlinder. In haar visie was het ook volkomen logisch dat je vanuit die liefde voor jezelf, jezelf op een goede en dus natuurlijke manier verzorgt. En dat is dan ook precies wat dit mooie merk jou biedt. Een cadeautje voor jezelf, crueltyfree en natuurlijke verzorgingsproducten, boordevol liefde.

Een cadeautje van de natuur, gemaakt met liefde

De gehele beautylijn is 100% plantaardig én vegan. Uiteraard diervriendelijk, zoveel mogelijk biologisch, eerlijk, duurzaam en bovenal: vol goede diep-verzorgende ingrediënten met als basis aromatherapie en de kracht van kruiden. En, zeker niet onbelangrijk: er zit niets maar dan ook niets overbodigs in!
Stella overleed in 2017, maar haar producten en filosofie worden liefdevol voortgezet door haar dochter Judith en diens compagnon Celeste.