We zijn heel trots dat we als eerste en vooralsnog enige zaak in Almere het prachtige merk MUD Jeans voeren. We beginnen met drie modellen: Skinny Hazen, Skinny Lilly en Regular Swan in verschillende kleurvarianten.
MUD Jeans is een duurzaam Nederlands broekenmerk met een ideaal. Een wereld zonder afval. Een wereld waarin we aandacht hebben voor mensen, dieren en het milieu. Waar we werken in een gesloten systeem en alles (her)gebruikt kan worden. Circulaire economie. Je ruimt je eigen ‘rotzooi’ op. Dus koop je kleding en ben je erop uitgekeken of is het stuk, dan lever je het weer in. Zo heeft MUD Jeans mogelijkheden als ‘lease a jeans’ waarbij je een spijkerbroek ‘huurt’ voor een bepaalde periode en daarna weer inlevert. Maar ook inleveren van je ‘oude’ spijkerbroek waarna er, afhankelijk van de staat van de broek weer ‘nieuwe’ denim van wordt gemaakt (via de schredder). Of een vintage jeans waarbij je kunt kiezen uit drie modellen die worden ‘gepimpt’. De jeans worden vernoemd naar de ‘oude’ eigenaar.
Wil je liever eerste eigenaar zijn van een nieuwe jeans? Er zijn veel trendy modellen en wassingen om uit te kiezen. Alle broeken worden gemaakt van biologisch katoen al dan niet in combinatie met gerecyclede jeans. De broeken bevatten geen dierlijke materialen en zijn dus geschikt als je een veganistische levensstijl hebt.
Dus kom vooral eens zo’n fijne jeans passen! Of shop online.
Ons adres: De Binderij 60B, 1321 EK Almere

Geef een reactie

Winkelmand0
Geen producten
Verder winkelen
0