Neon Kactus: eco-stijlvol alternatief voor plastic

We hoeven niet uit te weiden over de plastic soep. Ondanks alle maatregelen, groeit deze soep nog dagelijks. Daarom is het goed dat er initiatieven zijn om plastic te vervangen door meer duurzame materialen. Zoals de producten van Neon Kactus. Het bedrijf werd opgericht in 2018 door Neil Tombs en Charlotte Gornall. Door hun kennis van de food&beverage sector en hun eigen ervaringen met de milieugevolgen van wegwerpplastic, wilden ze bijdragen aan een positieve verandering.
Multi-Neon-Kactus-Glass-Coffee-Cup
Neil en Charlotte combineerden hun twee passies: hun liefde voor goede koffie en hun betrokkenheid bij het milieu. Het resultaat was het ontwerp van een beker die geen negatieve invloed heeft op de smaak. Daarnaast kozen ze voor een herbruikbare beker die alle facetten van stijl, design en toepasbaarheid in zich zou hebben. Zo wil je niet eens meer drinken uit een wegwerpbekertje.
Neon-Kactus-Combination
De Neon Kactus glass coffee cup is modern en stijlvol. Ontworpen voor jouw gemak en drinkplezier. Het tweede product is een waterfles. Mooi en stijlvol om altijd bij je te dragen. Waarom zou je nog een plastic waterflesje kopen met zo’n prachtige fles die je overal kunt navullen. Neon Kactus producten worden gebruikt door duizenden mensen in meer dan 30 landen. Dit vermindert het gebruik van miljoenen wegwerpproducten = minder afval. Een missie waar we ook bij Ditha Bonita graag aan meewerken.
Logo Neon Kactus