De vegan tassen van Noi-Noi zijn kleurrijk en scherp geprijsd.

Noi-Noi tassen: een tas als je beste vriendin

Noi-Noi is het jongere zusje van tassenmerk Hi-di-Hi. Hip, kleurrijk en fijn geprijsd. En… net zoals haar oudere zus vegan. Dit trendy tassenmerk zag het levenslicht in het najaar van 2010. De tassen, rugzakken en portemonnees zijn ontworpen door en voor jonge trendsetters en fashionista’s door de Nederlandse ontwerpster Sylvia Krens. Noi betekent vriend in het Spaans. Door de herhaling van het woord, Noi-Noi, wordt de betekenis: Beste vriend. Een tas is ook als je beste vriend. Je vertrouwt je spulletjes en misschien wel diepste geheimen toe aan je lievelingstas die je overal mee naartoe sleept. De tassen van Noi-Noi zijn heel bijzonder. Ze maken een dag vrolijk en toveren een glimlach op ieders gezicht.

Een reflectie van jouw levensstijl

De tassen van dit vegan trendy merk zijn jong, kleurrijk en laten de nieuwste stijlen en kleuren in de modewereld zien. Een tas die past bij jouw stijl en jouw persoonlijkheid. Je staat midden in het leven, de wereld lacht je toe en je draagt uit wie je bent en waar je voor staat. Je houdt van fashion, leest de bladen maar alleen om je te laten inspireren, nimmer om je de wet te laten voorschrijven. Daar ben je te onafhankelijk voor. En dus kies je voor een tas die anders is dan anders. Die opvalt in de grijze massa. Noi-Noi past bij jouw kleurrijke persoonlijkheid.

Een tas met een hart

Je hebt hart voor de wereld om je heen. Je bent je bewust van wat je koopt en je vindt het belangrijk dat de mensen die hebben gewerkt aan jouw tas, een lekker belegde boterham verdienen. En het doet je goed als je leest dat de tassen van  dit merk op een eerlijke manier, fair trade, worden geproduceerd. Met respect voor mens, dier en milieu. Deze fijne tassen worden, net als die van grote zus Hi-di-Hi geproduceerd in de eigen fabriek in China. Deze fabriek is geheel in Nederlandse handen en er wordt volledig volgens de Westerse standaard gewerkt. Elke tas wordt handgemaakt met liefde en toewijding. Elke stap in het productieproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden. De mensen die werken aan jouw tas, krijgen regelmatig scholing. Elke tas is een kunstwerkje op zich en dat, voor een opmerkelijk betaalbare prijs.

Een leven vol avontuur met je tas in je hand

Wil je weten hoe jouw tas wordt geproduceerd? Klik dan op deze link. Word jij ook zo vrolijk van al die kleuren? Je weet dat er iemand met heel veel plezier aan jouw tas heeft gewerkt. Hij of zij heeft een normale werkdag en werkt onder fijne omstandigheden. Hij/zij heeft een goede ziektekostenverzekering, krijgt elke dag te eten en heeft een dak boven zijn/haar hoofd. Kortom: het leven is goed en comfortabel. En dat is fijn.

Met een Noi-Noi tas aan je hand of om je schouders, kun je de wereld aan. Elk seizoen een ander, kleurrijk thema, wat genoeg stof voor een gesprek oplevert.

Een tas gemaakt van PU

De tassen worden gemaakt van gerecyclede PU, oude tassen, vermengd met houtvezel. Bij Noi-Noi en Hi-di-Hi ben je verzekerd van de mooiste kwaliteit materialen die er zijn. Dat alles zonder dierlijke materialen. Ook in de gebruikte lijm of andere materialen zitten geen dierlijke ingrediënten. De collectie die we bij Ditha Bonita verkopen, is dus 100% vegan.

Maak kennis met je nieuwe tas: ‘Always by your side’. Je nieuwe beste vriend(in).