Op zondag 17 juni is het Vaderdag, de uitgelezen kans om die lieve vader van je eens even flink te verwennen. Een leuk bedankje dat hij je toch wel erg knap heeft opgevoed is altijd leuk. Of misschien is je man of vriend wel een super goede papa voor de! Hoe dan ook, bij Ditha Bonita wordt de man zeker niet vergeten!

Jullie hebben het misschien al gezien op onze website: in het menu staat een speciale knop, ‘Man!’. Zo hoeven onze lieverds niet door alle zeepjes, theetjes en jurkjes te waden om tot de essentie te komen. Alhoewel er natuurlijk genoeg is dat voor hen ook helemaal top is!

Wat moet ik vandaag nou weer aantrekken?

Voor de man die niet iedere dag in dezelfde broek loopt, hebben we twee prachtige nieuwe jeans van MUD jeans. Een toffe non-stretch regular fit van 40 procent gerecyclede jeans en 60% biokatoen. En een slimfit van stretchstof. MUD jeans zijn stoer, duurzaam en ze zijn dol op recyclen. Je mag je oude MUD jeans bijvoorbeeld gewoon weer bij ons inleveren in ruil voor een mooie korting op je volgende paar!

En erop dan zo’n Greenbomb T-shirt van 100% biokatoen. Ze vallen heerlijk soepel en licht. Zo, dat verlubberde en verwassen ouwe shirt mag nu wel in de prullenbak, eindelijk.

MUD-jeans_herenjeans_dithabonita_Man-Ethical-Jeans-Regular-Dunn-True-Indigo-fullfront-1
Duurzame heren jeans van MUD
Greenbomb_T-shirt_for-men_vegan_biokatoen_organic-cotton_dithabonita_Lifestyle-greatest-mhkhaki-guide
Biokatoen t-shirt van Greenbomb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar moet ik mijn geld nou weer in bewaren?

Bewaart jouw pa ook al zijn muntjes en briefgeld in zijn broekzak (staat altijd geweldig, zo’n bulk euro’s, ahem) en propt hij alle pasjes in zijn telefoonhoesje? Dan is het tijd voor een echte grotemensenportemonnee! En niet zo maar een, maar een van Artelusa.
Past perfect in die broekzak, is duurzaam en gemaakt van kurk. Dat ziet er een stuk beter uit!

Kopje koffie, pa?

Ben jij altijd degene die eraan denkt om water mee te nemen als jullie op pad gaan?
Nu kan vaders ook zijn eigen bakkie koffie, thee, water of iets anders zelf meenemen, en wel in deze super mooie Klean Kanteen.
Nooit meer dorst!

Voor op zijn bureau zijn deze Bamboe koffiebekers dan weer supergaaf. Hoeft hij niet meer de hele dag uit zo’n vreselijk plastic bekertje te drinken. Beter toch? Nou nog kiezen, dat wordt natuurlijk moeilijk.

Supermooie herbruikbare thermosfles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet iedere man staat ’s ochtends een uur voor de spiegel, maar sommigen mogen ook wel iets meer tijd aan zichzelf besteden, toch? Ook voor hen heeft Ditha Bonita genoeg leuke vaderdagcadeautjes! Kijk eens naar onze bamboe tandenborstelsshampoo, deo en tandpasta. Goed voor het milieu en goed voor jouw milieu!

Een fijne Vaderdag allemaal! Geniet ervan.

Geef een antwoord