Para Mi broeken: It’s all about the trousers

Para Mi is een Nederlands broekenmerk dat zich volledig heeft gespecialiseerd in damesbroeken. Bij dit broekenmerk heeft men het vrouwenlichaam uit en te na bestudeerd. Bij het ontwerp is men uitgegaan van drie belangrijke grondprincipes: stijl, kwaliteit en comfort.
Para Mi broeken bieden vaste pasvormen. Elke pasvorm is verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en wassingen. Altijd met de juiste stretch en coupe. En juist die stretch zorgt ervoor dat de broek zich mooi om je lichaam vormt.

Door de verschillende pasvormen en stoffen vind je altijd een broek die past bij jouw figuur. Tien tegen een dat het je lievelingsbroek wordt.
Ook fijn om te weten: Para Mi broeken worden in Europa geproduceerd. Het productieproces gebeurt heel zorgvuldig. Daarbij wordt ook het spoelwater hergebruikt. Ten overvloede: de broeken op de site van Ditha Bonita zijn veganproof en bevatten geen enkele dierlijke materialen. Niet in de stof, niet in de verf, niet in de stiksels en niet in de labels!

Vrouwenbroeken met de perfecte pasvorm

De mensen achter het merk willen maar één ding: broeken produceren met een perfecte pasvorm. Ze begrijpen dat niet alle vrouwen hetzelfde zijn. Een broek moet zich vormen naar de vrouw, niet andersom. Dat Para Mi daarbij ook hoge eisen stelt aan het comfort en alleen genoegen neemt met de hoogst mogelijke kwaliteit, spreekt voor zich. Para Mi heeft een mooie, tijdloze basiscollectie met pasvormen die met elk figuur rekening houden. Elk seizoen spelen ze het weer klaar om daarnaast frisse en trendy modellen op de markt te brengen. Met nog fijnere materialen, nog betere pasvormen. Rekening houdend met de vraag van de klant. De enige waarschuwing die we nog kunnen geven? Als je eenmaal Para Mi draagt, wil je nooit meer anders!