Pareltjes van jeans

Pearls of Laja jeans versterken je vrouwelijke vormen. En waarom ook niet, je bent immers een vrouw. Dus toon vooral je vrouwelijkheid. Uiteraard altijd op een smaakvolle en stijlvolle manier. En dat is precies waar het bij Pearls of Laja om draait. De jeans zijn van een verfijnde klasse, net als parels. Maar ook jij als vrouw bent kostbaar, waardevol en je mag stralen. Deze filosofie zie je terug in de merknaam: Pearls of Laja. De parels van Laja. Het woord Laja is niet zomaar een fantasienaam, het is een acroniem, samengesteld uit de voornamen van de oprichters: DanieLA en KatJA.

SALE
Oorspronkelijke prijs was: €179,00.Huidige prijs is: €139,00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: €189,00.Huidige prijs is: €149,00.

 

Visie op vrouwelijkheid

In de visie van de ontwerpsters mogen alle vrouwen zich door de mode van Pearls of Laja bewust worden van hun prachtige, vrouwelijke vormen. Ook, of misschien wel juist, als je curvy bent. Voor elk figuur is er een mooi en passend model, ongeacht je confectiemaat. Elke jeans wordt met heel veel liefde ontworpen.

Pearls of Laja jeans en duurzaamheid

De ontwerpers van Pearls of Laja jeans gaan voor duurzaam. Dat betekent dat de jeans fijn lang meegaan. Maar ook zorg en aandacht voor de wereld om ons heen, zit in de bedrijfsfilosofie van de beide dames verankerd. Elk kledingstuk uit de collectie wordt op een ethisch en ecologisch verantwoorde manier gemaakt in gecertificeerde bedrijven in Duitsland en Europa. Fairtrade en respect vormen de basis. De aandacht voor duurzaam zie je ook terug in de keuze voor materiaal, het productieproces en de wassing. Dit maakt ook dat de jeans vegan is.

GOTS certificaat

Bij Pearls of Laja werkt men uitsluitend met luxe denim stoffen die 100% biologisch zijn en fairtrade. Daarbij zijn ze ook nog eens GOTS gecertificeerd. GOTS (Global Organic Textile Standard) is een internationaal label voor biologisch textiel. Het GOTS-label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Verder gelden er hoge kwaliteitsvereisten voor de producten.
Naast het milieuvriendelijke, gifvrije productie- en verwerkingsproces is het ook nog belangrijk dat er zo min mogelijk kilometers worden gereden om de producten van A naar B te brengen. Het productieproces vindt in eigen land (Duitsland) plaats of elders in Europa.

Jeans van Pearls of Laja zijn een cadeautje

De liefde voor het product, van eerste ontwerp tot en met laatste controle is bijna voelbaar tot in elke naad van de jeans. Alles in het maakproces gebeurt met jou, mooie vrouw, voor ogen. Zodat jij gelukkig wordt van de voor jouw figuur perfecte jeans. En eigenlijk spreekt het dan voor zich dat er ook zeer kritisch wordt gekeken naar de verpakking. Daarom wordt elke jeans afzonderlijk, in een zorgvuldig gemaakte jeanstas verpakt. Een extra cadeautje dat wij je bij Ditha Bonita, namens Pearls of Laja, met liefde schenken.

Vrouwelijkheid kan en mag benadrukt worden en moet je altijd een goed gevoel geven, vinden de ontwerpers van Pearls of Laja jeans. Een filosofie die ook voor Ditha Bonita heel erg belangrijk is. Elke vrouw heeft mooie kwaliteiten en die mogen gezien worden! Pearls of Laja staat voor vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en natuurlijkheid. Het premium merk heeft zich gespecialiseerd in jeans die het vrouwelijke figuur op haar mooist laten uitkomen. Glamour en duurzaamheid verbinden zich hier op een stijlvolle manier. De ontwerpsters van Pearls of Laja gebruiken hiervoor geavanceerde pasvormen en luxe, gecertificeerde, biologische materialen en ecovriendelijke wassingen. Dankzij een innovatief, modern productieproces is elke jeans van Pearls of Laja een uniek staaltje perfectie als het om uiterlijk en pasvorm gaat. Een pasvorm waarin je figuur optimaal tot haar recht komt.