PHB Ethical Beauty is een familiebedrijf met een collectie revolutionaire ethisch verantwoorde, beauty producten. Geloof me, je zult er dol op zijn zo fijn zijn ze voor je huid.

Elk product is handgemaakt en 100% natuurlijk. Uiteraard wordt niets getest op dieren en zijn alle producten gecertificeerd vegan en halal. In vijf jaar tijd heeft PHB maar liefst 25 prijzen gewonnen voor haar baanbrekende cosmetica.

Alle producten zijn vrij van Palmolie. In de biologisch geteelde ingrediënten vind je een ongelooflijke hoeveelheid organic superfoods.

Alles is gericht op een gezonde levensstijl. Samengevat zijn alle cosmetische producten van PHB alkohol-vrij, palmolie-vrij, bevatten ze geen dierlijke ingrediënten en geen chemische toevoegingen. PHB is vanaf het begin 100% vegan en Cruelty Free geweest.

Met PHB Ethical Beauty richt Ditha Bonita Boutique zich speciaal op vrouwen die houden van goede, eerlijk geproduceerde cosmetica en verzorgingsartikelen. De vrouw die zich tot onze filosofie aangesproken voelt, is natuurlijk, een tikkeltje eigenzinnig, heeft flair, pit en een hang naar individualiteit. Ze herkent kwaliteit en geniet van het verhaal van de oorsprong. Ze staat bewust in het leven en vindt het belangrijk hoe de verzorgingsartikelen die ze aanschaft, worden geproduceerd.

De leveranciers met wie Ditha Bonita samenwerkt, zijn bewust bezig met een (duurzame) en biologische productie en hebben ook oog en oor voor hun medewerkers. Daarom is transparantie belangrijk! Tijdens onze inkoop letten wij er op dat onze cosmetica vooral geen dierlijke ingrediënten of materialen bevat. Dat is lekker duidelijk.